Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Recomandă serviciile SnowTrex
asigură-ţi 5% reducere!

Recomandă serviciile SnowTrex</br>asigură-ţi 5% reducere!

V-a plăcut vacanţa cu SnowTrex?

Împărţiţi bucuria cu prietenii dvs. - toată lumea iese câştigată! Pentru fiecare recomandare reuşită SnowTrex vă mulţumeşte cu 5% reducere (detalii mai jos) la următoarea dvs. călătorie, în timp ce prietenii dvs. se bucură şi ei de o reducere automatică 20 € la prima lor rezervare.

Funcţionează foarte simplu:

 1. Folosiţi link-ul individualizat de recomandare din newsletter-ul nostru sau generaţi-vă mai jos un nou link. Atenţie: doar rezervările efectuate prin intermediul acestui link vă permit să profitaţi de recompensa de recomandare!
 2. Împărţiţi link-ul personalizat de recomandare cu familia, prietenii şi cunoştinţele prin email, Facebook, WhatsApp, Twitter & Co.
 3. Ei vizitează site-ul nostru prin intermediul link-ului dvs. şi rezervă o vacanţă la schi pe www.snowtrex.ro. Reducerea în valoare de 20 € se aplică direct şi automat în procesul de rezervare.
 4. Pentru fiecare recomandare reuşită primiţi 5% din valoarea vacanţei prietenilor reduşi din preţul următoarei dvs. vacanţe. Condiţie: Ei rezervă pentru prima oară la SnowTrex. Reducerea o primiţi după încheierea vacanţei lor sub forma unui cod de reducere, prin email.
 5. Un exemplu

  Unul din prietenii dvs. rezervă cu alte 2 persoane o vacanţă prin intermediul link-ului de recomandare trimis de dvs., cu un preţ total de 2000 €. Când se întorc din vacanţă, primiţi prin email un cupon de reducere pentru o valoare de 100 €. Codul de reducere poate fi indicat comod direct în procesul de rezervare la următoarea comandă la SnowTrex. Nu poate fi folosit la o rezervare deja existentă.

  Avantajul dvs.

  Codul de reducere nu trebuie folosit imediat. Este valabil pentru sezonul actual cât şi pentru următorul. Cu fiecare recomandare reuşită valoarea cuponului creşte - este posibil chiar să beneficiaţi complet de gratuitate, dacă valoarea lui ajunge la cea a pachetului dorit!

  Link-ul de recomandare

  Aveţi nevoie de linkul individual de recomandare? Indicaţi pur şi simplu adresa de email indicată la rezervare în câmpul respectiv şi veţi primi automat linkul:

  Întrebări frecvente

  În FAQ veţi găsi răspunsurile celor mai importante întrebări pe tema avantajului recomandării tale.