Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Anulări şi modificări fără penalizări

Anulări fără penalizare

Aţi făcut deja rezervarea dar nu mai puteţi pleca în concediu sau copiii au examene? Acum puteţi profita de soluţii culante în ceea ce priveşte anulările şi modificările pachetului, vă stăm la dispoziţie pentru orice nelămuriri!

Anulări fără penalizare

În primele 5 zile după rezervare o puteţi anula fără penalizare, atâta vreme cât check-in-ul este peste mai mult de 6 săptămâni (42 de zile) - o dată de client respectiv grup, şi doar dacă vacanţa nu a fost modificată.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de anulare de acord cu punctul 4.a al Contractului cu Turistul.

Bucurie fără risc: drept la anulare gratuită dacă nu puteţi călători din cauza virusului Corona!

Datorită situației actuale oferim în plus la noi rezervări posibilitatea de a anula gratuit până pe 30.09.2020. Valabil până cel târziu 14 zile înainte de data sosirii şi la toate rezervările noi efectuate după 20.03.2020. Astfel puteți anticipa fără griji și fără risc următoarea iarnă!
Informaţii plată: Avansul este în continuare scadent la primirea facturii, dar plata acestuia nu afectează dreptul la anularea gratuită în condițiile de mai sus, caz în care vă vom rambursa suma în cauză.

Modificare fără costuri

Dacă doriţi să modificaţi rezervarea la un alt hotel sau o altă perioadă, puteţi face această modificare fără taxe până la 6 săptămâni înainte de check-in, cu condiţia ca noua rezervare să nu aibă durata sau numărul de participanţi mai reduse. Preţul sejurului este în acest caz cel al noului sejur la data modificării, nu se aplica reduceri Las-Minute sau din alte promoţii temporare.
Dacă check-in-ul este în mai puţin de 6 săptămâni (începând cu 41 de zile înainte) se calculează costuri de modificare de acord cu Contractul cu Turistul.

Pentru a anula sau modifica rezervarea adresaţi-vă vă rugăm colegilor noştri - indicând numărul rezervării - la anulare-ro@snowtrex.com.