Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Compania

Echipa
TravelTrex GmbH a fost fondată în Köln în 1999 şi s-a specializat în vânzarea directă, ceea ce înseamnă că puteţi economisi foarte mult rezervând direct la tur-operator. Datorită ofertelor foarte atractive, compania a devenit cu marca SnowTrex, în doar câţiva ani, lider pe piaţa tour-operatorilor pentru sporturile de iarna din Germania.

Din 2005 sejururile SnowTrex sunt oferite şi pe piaţa internaţională, Franţa, Anglia şi Polonia au fost printre primele ţări - între timp pagina de internet poate fi accesată în 12 limbi, ceea ce face din TravelTrex o prezenţă deosebită şi la nivel european.

Din 2007, cu marca "HolidayTrex", oferim şi sejururi de vara, atât în Alpi cât şi în alte regiuni cum ar fi la Marea Baltică sau Mediterană. În două mii mărcilor li l-au alăturat SpaTrex şi SportsTrex.

În topul german al turoperatorilor, TravelTrex a ocupat în 2010/2011 locul 39. Sezonul 2011/2012 106.000 de clienţi au ales să-ţi cumpere pachetul de vacanţă la TravelTrex.
Echipa
Echipa noastră este compusă între timp din peste 100 de persoane, cu 15 naţionalităţi diferite - printre care se află şi numeroşi elevi ai şcolilor profesionale. TravelTrex GmbH a primit deja mai multe distincţii ca firmă care oferă posturi pentru completarea studiilor în cauză şi pentru calitatea formării, atât în domeniul IT cât şi bineînţeles în principal în domeniul turistic.

În fotografie managementul TravelTrex GmbH: Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl, Marc Behrmann (de la stânga la dreapta)

Conceptul SnowTrex

Sejururile SnowTrex ies în evidenţă prin simplitate şi claritate şi vin în întâmpinarea dorinţei clienţilor de servicii de calitate şi personalizate. Ne ocupam pentru clienţii noştri de cazare şi skipass. În majoritatea localităţilor punem la alegere diverse posibilităţi de cazare din diferite categorii. Rezervarea cursurilor de schi şi închirierea de echipament le oferim de multe ori ca supliment la rezervare. Servicii de asistenţă de sejur asigurate central vă aşteaptă la destinaţiile mai importante şi organizează de asemenea un program de sejur "relaxat", la care participanţi bineînţeles doar dacă doriţi. Fiecare oaspete poate astfel decide de câtă asistenta şi program suplimentar are nevoie. Aceste caracteristici deosebesc SnowTrex de numeroşi alţi tour-operatori care ofera de regula cazare pentru doar un grup în fiecare staţiune, acest grup primind asistenţa 24 de ore din 24.
SnowTrex - Servicii de calitate şi personalizate!