Vacanţa intersemestrială 2023

Perioada vacanţei intersemestriale este perfectă pentru o vacanţă la schi, cu mult soare şi zăpadă. Nu contează dacă vă place agitaţia sau doriţi să petreceţi timpul liniştit la munte - noi avem atât oferte în locaţii liniştite cât şi în locaţii pline de viaţă. Descoperiţi ofertele noastre. Pentru vacanţa de iarnă cu siguranţă găsiţi ceva pe plac!

Vacanţa intersemestrială 2023
Vacanţa intersemestrială 2023

Vacanţa de iarnă şi cea intersemestrială sunt momente ideale pentru o vacanţă la schi.

În primul rând datorită faptului că cei mic au "liber" - profitaţi de zilele de vacanţă şi mergeţi la munte. Copii pot petrece timpul cu părinţii la zăpadă şi se bucura de aerul proaspăt. Elevii care deja un semestru terminat se pot bucura fără griji de vacanţă. Fie în Austria, Franţa, Italia sau Germania, v-am pregătit multe destinaţii frumoase - periada aceasta este considerată deosebit de sigură în ceea ce prieşte zăpada, oferind în acelaşi timp multe zile cu soare.Domeniul schiabil Chamrousse este şi mai sigur, datorită situării sale, în special pe durata vacanţelor. Aici se vor simţi bine nu doar cei mici, ci şi adulţii, pe pârtii, la funpark sau la snowpark. Preferaţi Italia? Aruncaţi atunci un ochi pe ofertele noastre în Livigno sau în unul din diversele alte domenii din Alpii italieni. Şi în domeniul schiabil Zillertal Arena în Austria, sau în domeniile schiabile germane, cum ar fi Zugspitze găseşte fiecare ceva pe gustul său, de la familii la grupuri sau singles.

Vacanţe la zăpadă relaxante cu familia

Copii sunt pentru prima oară pe plăci? În acest caz este o idee bună să alegeţi un domeniu schiabil potrivit pentru începători sau special pentru cei mici. În regiunea de schi Zillertal veţi găsi numeroşi km de pârtii albaştri, pârtii pentru începători, ci şi cazări cu infrastructură ideală pentru familii, care vă primesc cu braţele deschise. Ideal pentru familii este şi domeniul schiabil Kitzbühel. Aici vă puteţi da pe legendara şi abrupta Streif, dar vă stau la dispoziţie şi multe pârtii foarte bune pentru începători. Cu 3S-Bahn aveţi o altă perspectivă asupra vacanţei la schi: adrenalină pentru mic şi mare. Şi Franţa are destule de oferit, de exemplu în Val d’Isère. Pe lângă siguranţa absolută de zăpadă domeniul schiabil are şi un farmec specia datorită centrului vechi din sec. al XVI-lea şi oferă multe de făcut şi în afra pârtiilor.

Vacanţe la munte pentru cei mereu în mişcare

Vreţi să petreceţi vacanţa intersemestrială cu multe activităţi şi Après-Ski? În acest caz valea Öztal în Tirol este destinaţia perfectă! În Sölden găsiţi nu doar km de pârtii cu toate gradele de dificultate, drumeţii de iarnă şi Freizeitarena (centru de agrement), ci şi petreceri pe sanie şi schi în nocturnă. Legendara Metropolă de Après-Ski Metropole oferă după-amiaza şi seara mereu "Highlife" şi multă petrecere. Şi în cel mai mare domeniu schiabil cu legături directe din lume, Les 3 Vallées în Franţa, sunt multe de descoperit. Mult Après-Ski la destinaţie, derdeluş cu nocturnă, bowling sau o plimbare cu scooter-ul de zăpadă. Nici vorbă de plictis în vacanţa invernală la aceste destinaţii.