Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Wald im Pinzgau

273 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Wildkogel-Arena

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.150 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 820 m Total pârtii: 75 km
Cota staţiune: 900 m
Pârtii:
35 km
Instalaţii pe cablu: 20
Pârtii:
30 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
10 km
Telescaune: 4 Rute de schi: 2 km

Domeniu schiabil Wildkogel-Arena

"Wildkogel-Arena" între Alpii Kitzbühel şi Trauernkamm oferă schiorilor şi snowboarderilor cu 75 km de pârtii condiţii excelente pentru practica sporturilor de iarnă.

Domeniul schiabil dispune de 19 instalaţii pe cablu moderne şi confortabile, care vă duc până la 2150 m altitudine - de la teleschiuri până la cabina de 10 pers. "Ganzer X-press". Cabina Wildkogelbahn vă duce la 2128 m altitudine - o dată sus vă aşteaptă panorama Parcului Naţional Hohe Tauern cu vedere asupra numeroase vârfuri de peste 3000 m, cum ar fi de exemplu Großvenediger (3666 m).

Domeniul schiabil potrivit pentru familii şi cu siguranţă foarte mare în ceea ce priveşte siguranţa zăpezii vă aşteaptă posibilităţi de coborâri în proporţie de peste 85% roşii sau albastre. Pârtiile largi şi libere lasă mult loc de carving şi boarding. Cei mai mici pot petrece timpul în Kogel-Mogel Kinderland, sub supraveghere.

O altă "specialitate" este coborârea de vale care duce de pe pantele Wildkogel prin pădure până în centrul Neukirchen. Pentru freestyle stă la dispoziţie fun-park-ul de la instalaţia "Wolkenstein".

Domeniul schiabil Wildkogel-Arena este considerat ca fiind unul din cele mai ecologice. Din 2010 se află aici la cota 2100 cea mai înaltă instalaţie de energie solară din Europa, care asigură 75% din consumul electric al instalaţiilor. În plus Wilkogel-Arena se numără printre "Perlele Alpine", care se mândresc cu o administrare deosebit de ecologică a teritoriului.

Şi mai multă varietate oferă extinderea la “Zillertal Arena“. Pe cei 143 km de pârtii şi cu ajutorul a 52 de instalaţii de transport pe cablu oferta este extinsă pentru schiori şi snowboarderi cu toate nivelele de cunoştinţe. Siguranţă de zăpadă de aproape 100% cu pârtii situate până la 2500 m altitudine garantează o vacanţă la schi reuşită!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Wald im Pinzgau

În Wald vă stau la dispoziţie pe lângă distracţia pe pârtii multe alte activităţi de agrement sau pur şi simplu relaxare. Dacă aveţi chef de un pahar la sfârşitul zilei de schi, diverse posibilităţi vă aşteaptă atât în Königsleiten cât şi la refugiile şi barurile de après-ski de la Wildkogel. "Kings the bar", "Sportkeller" şi "Hannes' Alm" sunt doar câteva exemple de localuri top.

La piscina Kristallbad cu zonă de spa şi diverse saune oaspeţii se pot relaxa de minune. Idilice sunt şi plimbările prin peisajul înzăpezit, dacă preferaţi ceva mai aventuros puteţi încerca de exemplu căţărări pe zăpadă la Untersulzbachfall.

Ca destinaţie de excursie o recomandare deosebită o merită Cascadele Krimml, cele mai lungi din Europa cu 385 m de cădere de apă. Aşezarea cu acelaşi nume situată la 7 km depărtare trebuie aşadar vizitată fie şi numai pentru a nu pierde acest spectacol natural deosebit.

Un punct Wildkogel. La punctul de pornire se ajunge comod cu instalaţiile Wildkogelbahn sau Smaragdbahn din Bramberg. Apoi puteţi aluneca prin multe serpentine înapoi la Bramberg - între una şi alta se întind 14 km de distracţie pură, pe o diferenţă de nivel de 1300 m! Complet durează o jumătate de oră.

Snowpark: Snowpark Wald im Pinzgau

Freestylerii pot alege dintre snowpark-uri în Wildkogel sau în Zillertal-Arena. Wildkogel este ideal pentru începători şi familii, snowpark-ul nu este foarte mare şi are o easy line cu jumps şi boxe mai mici. În Zillertal- Arena vă aşteaptă 2 snow-park-uri.

În Gerlos oferta de 30.000 m² este completată cu o half-pipe de 100 m lungime la Fußalm. Chiar în park vă aşteaptă o nouă FunRun cu curve abrupte şi numeroase obstacole, linii easy şi medium cu boxe şi jumps şi bineînţeles şi o Pro line, dar şi o line dedicată copiilor.

În Zell am Ziller se alătură Action-Park Kreuzwiese – nu este vorba exact de un fun-park în sensul clasic, ci de o ofertă mai deosebită cu de exemplu Bagjump, Snakerun şi porţiune de speedcheck, cu Chill-Area sub formă de corturi de indieni. În Königsleiten există o porţiune de boardercross şi skicross.

Domeniul schiabil Wildkogel-Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Wildkogel-Arena

Raportul pentru Wildkogel-Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex