Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Hochfügen

360 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.378 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 102 km
Cota staţiune: 1.474 m
Pârtii:
33 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
52 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
17 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Accesul la Ski-Dorado Hochfügen-Hochzillertal este posibil direct din Hochfügen. Situarea în căldarea alpină la altitudine garantează sportivilor zăpadă sigură până la sfârşitul lui aprilie. Aici găseşte fiecare cu siguranţă coborârea preferată, începând jos cu pârtiile domoale albastre de la tele-schiul Lamark – ideale pentru începători şi grupuri de schi. Domeniul schiabil foarte bun pentru familii are diverse "lumi ale copilului" cu benzi rulante, figuri nostime şi obstacole.

Cine vrea să meargă mai sus, o poate face cu tele-scaunul de 8 persoane Pfaffenbühel sau cabina jet, tot cu 8 locuri, care duc până la 2 100 m altitudine şi vă permit să beneficiaţi de o largă gamă de pârtii albastre, roşii şi negre. Tele-schiul Pfaffenbühel II vă duce şi la o frumoasă pârtie mogul, în timp ce albastra Nr. 13 duce de la cabină până în vale. Odată ajunşi aici, trebuie doar să dezlegaţi schiurile un pic şi să mergeţi de cealaltă parte - care vă aşteaptă cu coborâri de dificultate medie, minunat scăldate în soarele de după-amiază. Una din ele este Nr. 2, care are şi o porţiune de SkiMovie - mai târziu puteţi şi descărca filmul şi detaliile coborârii. Pe partea aceasta a muntelui se află de altfel şi cel mai înalt punct al domeniului schiabil, la staţia de munte a Zillertal Shuttle, la cota 2360. De aici pleacă printre altele neagra şi "atletica" coborâre "Obitraudi", cu o înclinare considerabilă.

Alternativ puteţi explora multe alte pârtii, deoarece Zillertal Shuttle şi Wedelexpress asigură în acelaşi timp şi legătura dintre Hochfügen, Hochzillertal şi Spieljoch şi vă oferă astfel un total de 110 km variaţi de pârtii (incl. pentru schi de tură) - printre care o coborâre de vale cu nocturnă - şi 43 de instalaţii pe cablu. Hochfügen este în plus şi un domeniu excelent pentru freerideri - cu multe variante off-piste şi mai multe Freeride Checkpoints, pentru începători - cu o Starter-Freeride-Area, pentru primele cristiane supravegheate şi pentru freestyleri - cu snowpark-ul top cu halfpipe Betterpark din domeniul schiabil Hochzillertal-Kaltenbach.

În ultimul weekend din martie are loc tradiționala cursă cu frânghii Hochfügen și cursa cu frânghii pentru copii, în care trei schiori se leagă împreună cu o frânghie de cățărat și se întrec pe un traseu. Un program de susținere variat asigură divertisment și o atmosferă plăcută pentru tineri și vârstnici.

Noua staţie de munte a instalaţiei pe cablu Wimbachexpresses adăposteşte restaurantul italienesc elegant Albergo şi este situată la 180 m mai sus, deschizând astfel noi posibilităţi de coborâri. Ca un aperitiv pentru legăturile peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch care se pregătesc, skibus-ul circulă o dată pe oră între staţia de vale Spieljoch din Fügen şi Kaltenbach în Hochzillertal.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Hochfügen

O atracţie deosebită pe timp de seară este evident şi în Hochfügen schiatul în nocturnă. La instalaţiile Lamark-Liften în apropiere de instalaţia de vale de la Hochfügen sunt iluminate artificial o dată pe săptămână pârtiile albastre. Oferta de schi în nocturnă este valabilă până la ora 22:00. Dar asta nu este tot: la diverse date în sezon instructorii de schi îşi prezintă abilităţile în un show deosebit şi dinamic, domeniul fiind atunci extra-luminat de focuri de artificii şi jocuri de lumină.

În domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal este ţi pârtia de vale la Kaltenbach o pârtie cu nocturnă. O dată pe săptămână este deschisă parţial în nocturnă "Stephan-Eberharter-Goldpiste" (5 km), mai exact de la staţia de mijloc până la cea de vale a instalaţiei Hochzillertal-Seilbahn - porţiune care poate fi de altfel şi complet înzăpezită artificial. Din ianuarie până în martie sunt valabile orare extinse. După distracţia la schi până seara târziu nu este nici o problemă nici să ajungeţi la cazare, cu skibus-ul gratuit care duce la Hochfügen.

Après-Ski Hochfügen

În ciuda dimensiunilor mai degrabă reduse Hochfügen are multe de oferit pe tema Après-Ski. Fie cabane romantice, baruri animate cu terasă sau restaurante confortabile - distracţia de Après-Ski vă aşteaptă la fiecare colţ. Deja de la părăsirea pârtiilor sunteţi aşteptaţi pe lângă ele cu ambient tradiţional, cum ar fi de exemplu la Holzalm sau Montana Alm, dar şi cu lux şi gastronomie de 5 stele, de exemplu la refugiile Kristall şi Wedel - mese elegante, cu vedere panoramică, şezlonguri cu blană de miel la soare şi relaxare cu muzică clasică sau jazz nu sint aici nimic deosebit, ci fac parte din standard.

Pentru petrecăreţi oferta de Après-Ski-Party începe la Gogola-Alm, mai pe seară vă aşteaptă mai multe discoteci în vale, la Fügen, cu uşile deschise până târziu. Dacă însă vreţi să petreceţi seara tot pe plăci sunteţi bineveniţi la schi în nocturnă. Trasee de drumeţii, săniuş şi plimbări cu trăsura rotunjesc ideal oferta.

Snowpark: Snowpark Betterpark Hochfügen

"Betterpark" Hochzillertal este situat chiar la instalaţia pe cablu a telescaunului de 8 locuri Schnee Express, între 2050 şi 2120 m de altitudine, în domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen.

Instalaţia proprie a parcului vă duce direct şi comod pe vârf, astfel trecerea este foarte fluidă între o ride şi alta. În Park găsiţi 3 lines cu diferite grade de dificultate, unde începătorii, avansaţii şi experţii îşi pot pune abilităţile la încercare pe kickere & Co.O delicatesă specială o constituie linie Jib Line de la finalul park-ului, care punctează cu diferite boxe şi rails.

După o zi lungă de freestyle sau chiar doar la o pauză pe parcurs, vă stă la dispoziţie Chill Area, cu Container, şezlonguri şi un sound system pe măsură. În afara Betterpark, iubitorii de fun şi freestyle găsesc în Zillertal numeroase alte Snowpark-uri - printre altele în Mayrhofen, Gerlos sau pe gheţarul Hintertux.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hochfügen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hochfügen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex