Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Bad Kleinkirchheim - St. Oswald
Cel mai înalt punct: 2.055 m
Cel mai jos punct: 1.100 m
Cota staţiune: 1.087 m
Instalaţii pe cablu: 24
Teleschiuri: 13
Telescaune: 7
Telecabine: 4
Total pârtii: 103 km
Pârtii:
18 km
Pârtii:
77 km
Pârtii:
8 km
Evaluările turiştilor

Hotel Trattlerhof

8 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Cazare 8,3
Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Bad Kleinkirchheim - St. Oswald

Domeniu schiabil Bad Kleinkirchheim - St. Oswald

În Bad Kleinkirchheim/St. Oswald aveţi acces la 103 km de pârtii şi 24 de instalaţii pe cablu între 1000 şi 2055 m altitudine! Pe Kaiserburg (2055 m), Nockalm (1870 m) şi Brunnach (1908 m) pârtiile sunt atât de largi încât toţi schiorii şi snowboarii vor găsi porţiunea ideală. Boardercross-ul de la instalaţia Kaiserburg şi domeniul de zăpadă adâncă şi de free-ride de la instalaţiile Mulde şi Hirschsprunglift sunt potrivite în special pentru snowboarderi şi free-styler.

Cei cu mai puţină experienţă se duc pe Nockberg mai sus de St. Oswald. Pantele largi şi bine pregătite sunt ideale pentru carving. Pentru cei cu mai multă experienţă recomandăm coborârea de Cupă Mondială Klammer, numită după campionul olimpic şi fost campion mondial Franz Klammer, o formă frumoasă de a vă pune forma la încercare pe 3,2 km de pârtie.

Domeniul schiabil oferă oaspeţilor săi în plus şi Wi-Fi la staţiile de vale şi cabine exclusive termale şi masaje cu saună, chiar la pârtie!

Skipass-ul vă permite să alegeţi între o zi pe pârtie sau una petrecută la termele Römerbad - este valabil pe zi fie pentru una din activităţi, fie pentru cealaltă.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bad Kleinkirchheim

Iubitorii de schi şi snowboard care nu vor să încheie ziua pe pârtie în domeniul schiabil Bad Kleinkirchheim/St. Oswald, după-amiaza au posibilitatea să se mai dea pe plăci în fiecare joi, între orele 19:00 - 21:00 pe pârtia deservită de instalaţia pe cablu Sonnleiten cu nocturnă din St. Oswald. Circa 400 m de pârtii cu nocturnă îi aşteaptă şi pe iubitorii de schi fond, care se pot delecta sub clar de lună pe schiuri.

Après-Ski Bad Kleinkirchheim

Combinaţia dintre ospitalitatea carintiană şi fermecătorul ambient romantic al refugiilor şi cabanelor din Bad vor tenta chiar şi pe unii din schiorii foarte pasionaţi să facă o mică pauză şi în timpul zilei. Foarte populare sunt printre altele terasa "Nock In" la St. Oswald sau rusticul "Zum Weltcup Poldl". Aici puteţi să exersaţi pentru distracţia care urmează la numeroasele baruri cu umbrele sau la îndrăgitul punct de întâlnire al boarderilor, "Sundowner".

Motto-ul Bad Kleinkirchheims "De pe Munte la Termă" este o recomandare de urmat. Aici atât de mult se învârte în jurul conceptului de refacere, încât localitatea a fost oficial desemnată ca una din cele mai bune staţiuni balneare din Alpi. Termele Römerbad de la poalele Kaiserburg folosesc apele minerale ale munţilor Nockbergen şi vă încălzesc muşchii obosiţi cu calde şi aburinde 34 de grade.

Dacă doriți totuși să faceţi mai multă mişcare, aveţi posibilitatea să exploraţi munţii din jur pe sania trasă de cai sau pe una din cele patru derdelușuri. Pe lângă toate acestea vă stau la dispoziţie şi patinoare, curling la Sportarena şi nu mai puţin de 60 km de drumeţii prin peisajul superb.

Snowpark: Snowpark Bad Kleinkirchheim Bad Kleinkirchheim

Nu doar uriaşa domeniu schiabil Bad Kleinkirchheim atrage amatorii sporturilor de iarnă dar şi snowpark-ul care aparţine de acesta oferă pentru freesatyleri tot ceea ce le doreşte inima. La instalaţia Nockalmbahn se află cel mai mare parc din Europa "QParks" şi se află într-o locaţie bine însorită. Divizarea în zone de începători şi de nivel mediu oferă posibilitatea pentru fiecare să încerce ceva nou ce până acum nu au îndrăznit. Parcul are un teleschi propriu astfel nu pierdeţi nici un moment.

Parcul dispune de diferite box, rails, tubes şi kickers până la 10 m. Este un adevărat paradis pentru freestyleri care este modelat permanent de o echipă de experţi.

În plus găsiţi în domeniul schiabil o "kids-slope" (lângă instalaţia Sonnleitenlift în St. Oswald), care poate fi folosită de copiii mai mici şi mai mari.

Domeniul schiabil Bad Kleinkirchheim - St. Oswald nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Bad Kleinkirchheim - St. Oswald

Raportul pentru Bad Kleinkirchheim - St. Oswald este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare