Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Vacanţe la schi Polonia: Snow up your life!

Polonia este casa multor munţi majestuoşi şi a deosebiţilor Munti Stolowe. În partea de sud a țării se întinde munţii medii polonezi, munţii Beskidy, Carpaţii Păduroşi şi Sudeţii cu Munții Karkonosze. Singurii munţi înalţi din Polonia sunt Carpaţii cu Tatra Mare. Aici se află şi cel mai înalt vârf din Polonia, Rysy (2499 m). Tatra mare şi Munții Karkonosze sunt foarte adecvaţi pentru practica sporturilor de iarnă.

Regiuni Polonia

Carpaţi

Carpaţi

Munții Tatra fac parte dintre munţii înalţi, chiar dacă sunt cei mai mici dintre aceştia. Partea cea mai atractivă o constituie cu siguranţă Tatra Mare, cu vederi impresionante, vârfuri abrupte, stânci ascuțite, chei adânci și lacuri cristaline. Păduri de pin, floră parfumate şi fauna bogata sunt de găsit la altitudini mai mici. Cel mai înalt vârf din Tatra polonezi - Rysy - se ridică aproximativ 2.500 m deasupra nivelului mării. Muntii Tatra oferă de asemenea condiții ideale pentru sporturile de iarna - vederi uimitoare, pârtii naturale și curate alpine sau de schi fond!

Sudeţi

Sudeţi

Munții Karkonosze vă oferă o gamă foarte largă de posibilităţi de sporturi de iarnă. Fie schi alpin, snowboard, schi fond sau schi de tură, orice merge încercat și practicat. Acest munte vă pune la dispoziţie o varietate de trasee și pârtii de diferite dificultăți pentru sporturi alpine. În partea poloneză a Munților Krkonoše, se înalţă Sněžka (1602 m). Cele mai mari centre de schi sunt "SkiArena Szrenica" în Szklarska Poreba și Sniezka 1602 în Karpacz. Ca o Mecca a schiului fond din Europa Centrală trebuie menţionată regiunea Szklarska Poreba-Jakuszyce. Aici există peste 250 km de pârtii, dintre care unele destinse chiar cu cel mai înalt nivel FIS. Peisajul legendar şi magic al Munții Karkonosze face din zona una ideala pentru tururi de schi - în combinaţie cu trasee foarte bine acoperite de drumeţii.

Staţiuni Polonia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
15 km 707 - 1.362 m În curând
16 km 1.014 - 1.987 m În curând