Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Vacanţe la schi Cehia: Snow up your life!

Cehia oferă iubitorilor de excursii, pe lângă Orasul de Aur - Praga, o mulţime de alte destinaţii interesante, printre care şi o gamă variată de destinaţii pentru vacanţele la schi! Munţii de altitudine medie de aici, precum Šumava, Krušné hory (Munţii Metaliferi) sau Krkonoše (în munţii Sudeţi) oferă iubitorilor de schi garanţia distracţiei pure şi a unei vacanţe la schi de neuitat! Ţara lui Krakonoš - spiriduşul munţilor Krkonoše - oferă începătorilor sporturilor albe o multitudine de posibilităţi. Centrele de schi - echipate la cel mai modern nivel, oferă pe lângă pârtiile de schi şi pârtiile pentru schi de fond de cea mai bună calitate, şi pârtii pentru săniuţe şi frumoase poteci prin zăpadă, special amenajate pentru plimbări.

Regiuni Cehia

Krkonoše

Krkonoše

Krkonoše (Munţii Sudeţi): Cei mai înalţi şi mai cunoscuţi munţi din Cehia sunt Munţii Krkonoše (Munţii Sudeţi/Munţii Karkonosze - în limba poloneză sau Munţii Riesengebirge - în limba germană). Aici se află regiunile de schi Špindlerův Mlýn, Harrachov, Pec pod Snezkou, Janske Lasne şi Rokytnice nad Jizerou, dar şi cel mai înalt vârf - Sněžka, cu o altitudine de 1.602 m. Aici veţi găsi cele mai moderne centre de schi ale Cehiei! Datorită infrastructurii turistice foarte dezvoltate din această zonă, staţiunea Harrachov a fost aleasă, nu pe nedrept, gazda unor numeroase concursuri internaţionale, continentale şi chiar mondiale de sărituri cu schiurile.

Pădurea Boemiei

Pădurea Boemiei

Pădurea Boemiei este un lanţ muntos care se întinde peste 200 km de-a lungul frontierei germano-ceh-austriacă. Deşi este un punct de vedere geologic un un unic munte este cunoscut sub diferite nume în funcţie de regiune, respectiv graniţă politică: pe partea germană este numit Bayerischen Wald (Pădurea Bavareză), în cehă Šumava iar în Austria Superioară este numit Böhmerwald (Pădurea Boemiei). Aici sunt presărate numeroase domenii schiabile mai mici, fiecare cu farmecul său propriu. Acest lucru înseamnă că singura dificultate aici este alegerea. În general veţi găsi oriunde de la pârtii line şi de multe ori o grădiniţă de schi pentru copii până la pârtii exigente care vă duc prin minunatul peisaj împădurit.

Staţiuni Cehia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
6,5 km 620 - 865 m În curând
8 km 650 - 1.020 m În curând
8 km 760 - 900 m În curând
15 km 830 - 1.215 m În curând
26 km 702 - 1.235 m În curând
8,5 km 854 - 1.202 m În curând