Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Vacanţe la schi Elveţia: Snow up your life!

În Elveţia Alpii îţi arată întreaga frumuseţe: resorturi de schi de primă mână cu multă tradiţie, cum ar fi Davos sau Zermatt precum şi staţiuni idilice şi potrivite pentru turiştii care călătoresc în familie. Cu 4 Vallées sau Les Portes du Soleil găsiţi aici însă şi domenii asociate de primă clasă, care unesc diverse regiuni de vârf – parţial internaţionale. Refugiile elveţiene sunt renumite pentru atmosfera lor tradiţională şi rustică şi bineînţeles pentru fondue-ul de brânză pe care îl servesc.

Regiuni Elveţia

Berna Superioară

Berna Superioară

Numeroase vârfuri peste 4000 m, sate idilice, instalaţii moderne şi renumite staţiuni dedicate sporturilor de iarnă, cum ar fi Grindelwald sau Meiringen-Hasliberg vă garantează un concediu la schi excelent! Fermecătoarea panoramă a lacurilor Brienz şi Thun vă permite vedere la munţi înzăpeziţi din jur - inclusiv asupra vârfurilor renumite cum ar fi Eiger, Mönch şi Jungfrau!

Grisunilor (Graubünden)

Grisunilor (Graubünden)

Cel mai mare din cantoanele elveţiene se prezintă foarte variat: arii de schi cu multă diversitate cum ar fi Flims-Laax-Falera, numeroase oferte spa, staţiuni de schi renumite mondial cum ar fi Davos, St. Moritz sau Samnaun, combinat cu gastronomia excelentă elveţiană! Nu degeaba vin aici an de an celebrităţi din întreaga lume pentru un concediu perfect de iarnă.

Cantonul Valais

Cantonul Valais

O culisă impozantă de gheaţă şi zăpadă: cele mai înalte vârfuri ale Elveţiei şi coroana regiunii - Monte Cervino - vă aşteaptă aici. În plus cei mai mari gheţari din Alpi, printre altele gheţarul Aletsch şi domenii schiabile impresionante cum ar fi 4 Vallées, Saas-Fee şi Les Portes du Soleil. Pădurile înzăpezite şi casele tradiţionale de lemn completează imaginea de vis a regiunii.

Elveţia Centrală

Elveţia Centrală

Elveţia Centrală se întinde oe 5 cantoane - ceea ce explică diversitatea domeniilor schiabile care duc de la munţi de piatră şi gheaţă până la dealuri mai line. Regiunea de ski Engelberg este situată în centrul Alpilor Elveţieni şi panorama este dominată de vârful impozant al Titlis, care atrage schiori şi boarderi din toată lumea.

Staţiuni Elveţia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
225 km 1.229 - 2.865 m În curând
235 km 810 - 2.844 m 3-10 207
60 km 1.227 - 2.833 m În curând
82 km 1.000 - 3.020 m 3-7 320
60 km 1.055 - 2.433 m 4-7 399
60 km 1.055 - 2.433 m În curând
200 km 1.400 - 3.330 m În curând
200 km 1.400 - 3.330 m În curând
200 km 1.562 - 3.899 m 3-10 457