Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Maribor

NOU!

Nu există încă evaluări.

Informaţii despre domeniul schiabil
Mariborsko Pohorje
Cel mai înalt punct: 1.327 m
Cel mai jos punct: 325 m
Cota staţiune: 275 m
Instalaţii pe cablu: 22
Teleschiuri: 16
Telescaune: 5
Telecabine: 1
Total pârtii: 42 km
Pârtii:
24 km
Pârtii:
13 km
Pârtii:
5 km
Planul pârtiilor

Oferte ski Maribor - vacanţă la schi în cel mai mare centru de sporturi de iarnă al Sloveniei!

Maribor

Maribor, al doilea oraş ca mărime din Slovenia se află nu departe de graniţa sudică cu Austria, în zona cu coline domoale din Pohorje (germ.. Bachergebirge). Până în Graz este o distanţă de aproximativ 60 km,ceea ce a determinat o legătură puternică cu oraşul Maribor. Din punct de vedere istoric, Maribor are o strânsă legătură cu Austria: fosta metropolă aparţinând Ştiriei este situată pe malul râului Drava, de unde a primit şi numele iniţial german de Marburg an der Drau- (sl. Maribor). Abia la începutul secolului XX capitulează regatului Iugoslaviei şi odată cu câştigarea independenţei din 1991, aparţine Sloveniei.

Oraşul universitar are o multitudinea de clădiri magnifice din epoci diferite, cum este castelul, basilica, turnul de apă sau primăria. Maribor este un centru turistic modern cu multe posibilităţi de cumpărături, muzee, galerii de artă, teatrul naţional sloven, băi termale şi crame. În cartierul Lent creşte cea mai veche viţă de vie, care este de altfel şi în cartea recordurilor Guinness. În Maribor există chiar şi muzeu al vinului.

Situat la poalele muntelui Pohorje, Maribor a fost desemnat în anul 2000 "oraşul alpin". Domeniul schiabil Mariborsko Pohorje este cu cei 42 de km de pârtii ai săi cel mai mare din Slovenia, posibilităţile pentru sporturi de iarnă fiind multiple. Aici se desfăşoară pe parcursul întregului an competiţiile internaţionale alpine de slalom feminin. În cadrul acestor competiţii se desemnează şi faimoasa "Vulpe aurie" (sl. Zlata lisica), pentru cea mai rapidă concurentă.

Podravska

Regiunea Podravska (germ. Draugegend) se află în nord-estul Sloveniei, la graniţa cu Austria, constituind una dintre 12 regiuni statistice ale ţării. Ştiria de Jos face parte de asemenea din acestă regiune. Cel mai mare din cele 41 de localităţi al regiunii este Maribor, cu 112.000 locuitori. Bazinul râului Drava, al patrulea afluent ca mărime al Dunării, se întinde pe o suprafaţă de 2.170 km², oferă privelişti de poveste, fiind o destinaţie excelentă pentru excursii în toate anotimpurile anului. Podravska reprezintă zona cu cele mai mari podgorii din Slovenia, multe vinuri de calitate avându-şi aici provenienţa. Centrul cultural este Maribor, oraş universitar cu diversitate culturală şi potenţial ridicat pentru odihnă. Munţii Pohorje (germ Bachergebirge) sunt cu o suprafaţă de 1000 km², cei mai întinşi munţi mijlocii din regiune, de unde face parte şi domeniul schiabil Mariborsko Pohorje.

Drum Maribor

  • Tren: Maribor (în oraş)
  • Avion: Maribor (în oraş), Zagreb (cca. 125 km), Ljubljana (cca. 130 km)

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex