Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Kranjska Gora

NOU!

Nu există încă evaluări.

Informaţii despre domeniul schiabil
Kranjska Gora
Cel mai înalt punct: 1.215 m
Cel mai jos punct: 800 m
Cota staţiune: 806 m
Instalaţii pe cablu: 19
Teleschiuri: 13
Telescaune: 6
Telecabine: 0
Total pârtii: 20 km
Pârtii:
10 km
Pârtii:
8 km
Pârtii:
2 km
Planul pârtiilor

Oferte ski Kranjska Gora - o staţiune pentru familii!

Kranjska Gora

Localitatea Kranjska Gora cu ai săi 1403 locuitori este aşezată chiar lângă parcul naţional Triglav, înconjurată fiind de munţi şi lacuri glaciare. Această staţiune alpină în nord-vestul Sloveniei este recunoscută ca staţiune de refacere şi de iarnă. Deşi Slovenia este o destinaţie din ce în ce mai îndrăgită printre practicanţii sporturilor de iarnă, Kranjska Gora nu şi-a pierdut nimic din farmecul iniţial. La aceasta contribuie şi Centrul Nordic Planica, unde au încă loc concursuri de salturi şi zboruri cu schiurile, precum şi antrenamente, de acord cu tradiţia slovenă - aici sunt situate nu mai puţin de 8 trambuline.

Domeniul face toţi banii şi iarna şi vara pentru iubitorii schiului fond: iarna pot folosi evident pârtiile în aer liber, iar vara pot folosi poligonul acoperit. Pe cei cărora nu le-a ajuns ziua de schi, se pot da sub lumina reflectoarelor pe un traseu de slalom nocturn.

Valea Savei Superioare

Valea Savei Superioare este situată în nord-vestul Sloveniei, în apropiere de graniţa cu Italia şi Austria. Spre nord v se oferă vederi minunate asupra munţilor înconjurători, Karavanks şi Alpii Iulieni.

Iernile sunt reci în Valea Savei, deci nimic nu stă în calea unor vacanţe dedicate sporturilor de iarnă foarte reuşite. Pe de altă parte, tocmai pantele sudice promit şi multe ore de soare.

Cei care aleg să petreacă vacanţa de iarnă în Valea Savei Superioare ţtiu să aprecieze regiunea de schi Gorenjska (Oberkrain), de care aparţin 18 aşezări şi 17 domenii schiabile mai mari şi mai mici. Cu 30 de kilometri de pârtii Krvavec este celmai mare, urmat de Kobla (23 km), Vogel (22 km) şi Kranjska Gora (20 km). Alte 13 domenii schiabile sunt şi ele de dimensiuni mici şi astfel ideale în special pentru familii şi începători.

Chiar dacă în Valea Savei Superioare este pe de-o pate foarte idilică şi liniştită, pe de altă parte vă aşteaptă şi oraşe mai mari şi animate ca destinaţii de excursii, un exemplu este Kranj, cu în jur de 200.000 de locuitori. De vis este capitala Sloveniei, Ljubljana!

Drum Kranjska Gora

  • Tren: Tarvis (cca. 22 km), Villach (cca. 25 km), Jesenice (cca. 25 km)
  • Avion: Ljubljana (cca. 66 km), Klagenfurt (cca. 66 km)

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex