Revenire pe pârtii - Curaj! Nu e greu!

"Datul pe schiuri este ca mersul cu bicicleta". Această frază este des folosită de instructorii care au printre elevi şi adulţi. Pe bună dreptate! În ziua de azi nu este nimic mai uşor decât (re)învăţatul de cristiane. Mulţi adulţi care au învăţat la un moment dat să schieze, dar n-au mai fost pe plăci de multă vreme de multe ori nu mai au curaj să încerce din nou, de cele mai multe ori de frică de căderi. Fie că abstinenţa se datorează unor motive familiare sau de exemplu unei operaţii la genunchi - nesiguranţa este mare. Încumetaţi-vă! Pe această pagină găsiţi oferte potrivite tocmai pentru dvs., cei care doriţi să reveniţi pe pârtii. Aruncați o privire!

Revenire pe pârtii - Curaj! Nu e greu!
Revenire pe pârtii - Curaj! Nu e greu!

De ce să revenim la schi?

Întrebarea ar trebui să fie mai degrabă: "de ce nu?". De ce aţi început să schiaţi iniţial? Pentru că este distractiv, pentru că este o senzaţie deosebit să te poţi mişca liber în natură, inspira aerul curat de munte, singur, sau cu familia sau prietenii. Dacă v-a făcut plăcere atunci - nu există nici un motiv să nu vă placă acum! Încercaţi din nou!

Paşi mici, efect mare

Încumetaţi-vă. După ce aţi încheiat legăturile nu durează mult până când sentimentul de siguranţă pe schiuri revine. Ce este important este să lăsaţi acest proces să decurgă natural, fără grabă, şi să începeţi cu pantele line de antrenament. Sărbătoriţi micile succese! Asta va lua din frică şi distracţia va reveni de la sine. În orice caz vă recomandăm tuturor celor care revin pe pârtii, indiferent de vârstă, să ia câteva ore de schi, cu ajutor profesionist este şi mai uşor să vă aduceţi aminte de cele învăţate şi (poate) uitate.

Echipamentul corect pentru revenirea pe plăci

Ca urmare a Carving-Revolution forma şi modalităţile de folosire ale modelelor de schiuri s-au schimbat foarte mult. Modelele noi oferă multe posibilităţi pentru un proces de învăţare divers. Dar şi stilul s-a schimbat, deci ore pentru cei care încearcă Carving pentru prima oară sunt foarte importante, chiar dacă "elevul" poate deja să voteze şi nu stă prima oară pe plăci. Un mare avantaj: datorită construcţiei Rocker se conduce mult mai uşor ca înainte. Majoritatea re-începătorilor aunt uimiţi de cât de repede fac progrese.

De ce trebuie ţinut cont la revenirea pe pârtii?

Pentru a vă uşura revenirea, este important să alegeţi un domeniu schiabil potrivit pentur începători, chiar dacă înainte vă dădeaţi pe pârtiile negre. Pe pârtii largi, mai puţin abrupte veţi recupera mult mai bine siguranţa, în siguranţă. Apoi puteţi observa pe ce alte pârtii vă simţiţi confortabil să vă daţi. Pe pagina noastră aveţi posibilitatea de a filtra direct în funcţie de posibilităţile pentru începători în un domeniu, fie la motorul de căutare şi rezervare, fie la Căutare Domenii. Criteriile folosite nu sunt doar nivelul de dificultate al pârtiilor, ci şi şcolile şi cursurile speciale. Aşa nu rămâne decât să descoperiţi plăcerea sporturilor de iarnă!