Vacanţe pentru cei cu un stil domol de schi

Nu este nevoie să vă povestim mare lucru despre domeniile schiabile, la urma urmei schiaţi probabil de mulţi ani şi cunoaşteţi domeniile schiabile mari cât se poate de bine. Dar dacă totuşi vă hotărâţi să încercaţi ceva nou şi căutaţi inspiraţie, am selecţionat câteva oferte foarte potrivite pentru vârsta a treia - la urma urmei cerinţele cresc de la an la an odată cu experienţa de schi şi viaţă.

Vacanţe pentru cei cu un stil domol de schi
Vacanţe pentru cei cu un stil domol de schi

Staţiunea potrivită pentru cei care schiază calm şi seniori

În loc de bastioanele super-aglomerate ale schiului, vă doriţi un domeniu schiabil mai mic, unde puteţi schia în linişte şi unde chiar şi seniorii nu trebuie să se dea din drumul celor mai nerăbdători şi unde la cabană muzica nu este techno? Mai degrabă calm, vederi uimitoare, pârtii largi, mâncare bună şi pentru varietate o plimbare cu rachetele de zăpadă – sigur! Vacanţa trebuie la urma urmei să fie şi relaxare! Pe lângă aceste condiţii pentru domeniul schiabil ofertele noatre pentru schiorii cu un stil mai liniştit sau de vârsta a treia include cazare de calitate superioară, cu oferte de înfrumuseţare şi SPA. Căutăm la pachetele pentru schiori cu experienţă şi staţiuni cu un anume farmec, posibilităţi de cumpărături şi gastronomie excelentă. Vacanţe la schi pe măsură, de la experţi pentru experţi.

Relaxare şi refacere în stadiu pur

V-aţi săturat de staţiunile renumite cum ar fi Ischgl, Sölden & Co.? Căutaţi un loc unde vă puteşi relaxa şi pe schiuri, şi la finalul zilei, fără a fi complet separaţi de restul lumii? De înţeles, la urma urmei Après-Ski-ul nu este pentru toată lumea parte obligatorie din program. Fie în Austria, Italia, Germania sau Elveţia – la noi găsiţi sigur staţiune perfectă. De exemplu Bad Hindelang şi aerul său cu proprietăţi vindecătoare? Sau Alta Pusteria, unde nu doar pârtiile ci şi restaurantele sunt ţinute la standard înalt. În special dacă sunteţi printre turiştii noştri de vârsta a treia - nu ezitaţi, alegeţi să vă răsfăţaţi!

Vacanţe la schi la vârsta a treia: cum se aleg?

Pe pagina noastră aveţi posibilitatea de a selecţiona diferite filtre. Puneţi accentul pe o ofetă extinsă de SPA? "SPA". Preferaţi să mergeţi cu mai muli prieteni ca grup? "GRUP"! În acest caz nu uitaţi să indicaţi numărul de persoane. Apoi click pe caută şi veţi vedea: vacanţa dvs. de vis face parte din catalogul nostru!