Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Pozza

74 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,5

Informaţii despre domeniul schiabil

Val di Fassa-Carezza

Cel mai înalt punct: 2.625 m
Cel mai jos punct: 1.200 m
Cota staţiune: 1.320 m
Instalaţii pe cablu: 59
Teleschiuri: 14
Telescaune: 31
Telecabine: 14
Total pârtii: 114 km
Pârtii:
35 km
Pârtii:
67 km
Pârtii:
12 km

Domeniu schiabil Val di Fassa-Carezza

Skipass-ul "Val di Fassa – Carezza" acoperă în jur de 114 km pârtii şi permite folosirea a circa 59 instalaţii, în zonele Alba, Canazei, Campitello, lacul Carezza, Pozza şi Vigo, între 1 220 şi 2 625 m altitudine. Aici vă aşteaptă numeroase domenii de Freeride şi domenii cu zăpadă adâncă precum şi coborâri de dificultate în mare majoritate medie. Celor cu multă experienţă le stă la dispoziţie faimoasa "Tomba" la Ciampedie iar pasionaţii de schi în nocturnă sunt aşteptaţi în schimb la Pozza.

Domeniul schiabil local al Pozza se află pe Buffaure (2354 m). Aici vă aşteaptă 16 km de coborâri de dificultate medie. Versanţii largi şi însoriţi sunt perfecţi pentru coborâri liniştite, dar şi pentru snowboarderi. Se recomandă în orice caz coborârea lungă de vale către Pozza, cu o panoramă fermecătoare. Un alt reper important este coborârea prin pădure "Panoramica". În Pozza se află în plus şi stadionul de schi Aloch, unde sunteţi invitaţi de 2 ori pe săptămână la schi în nocturnă. Pozza este de altfel datorită coborârii sale negre Aloch şi gazda a cantonamente ale echipei naţionale de schi alpin italiene şi a coborâri din Europa Cup.

Turul de schi "Panorama" face legătura domeniul schiabil Buffaure şi Alba di Canazei am Ciampac. Şi chiar şi Sella Ronda este comod de accesat de aici: cei 40 km care înconjoară masivul Sella sunt obligatorii pentru orice pasionat de schi! Numeroase refugii împânzesc pârtiile şi vă invită la o gustare şi un pic de relaxare la soare.

Cu skipass-ul "Dolomiti Superski" (extindere contra cost) puteţi profita nu doar de Sella Ronda ci şi de peste 1.200 km pârtii şi 450 instalaţii în 12 domenii schiabile!

În Italia se află destule domenii schiabile care au nocturnă şi vă invită aşa la schi pe timp de seară. Domeniul schiabil Val di Fassa-Carezza este unul din ele, cu o pârtie de 1,6 km lungime la Ski Stadium în Pozza di Fassa, care este iluminată artificial în fiecare miercuri şi vineri între 19:30 şi 22:00. Pârtia foarte exigentă, pe care au avut deja loc diverse competiţii Slalom, de snowboard sau carving este rezervată în principal celor cu experienţă, deoarece nivelul său de dificultate, în special seara, este foarte ridicat. Dacă aveţi un skipass valabil mai multe zile (Val di Fassa-Carezza, Dolomiti Super Ski sau Silver) îl puteţi folosi şi aici. Altfel puteţi achiziţiona un skipass pentru schi în nocturnă la faţa locului. Domeniul schiabil Val di Fassa-Carezza nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor Val di Fassa-Carezza

Raportul pentru Val di Fassa-Carezza este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Pozza

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Pozza
În acest moment nu există oferte disponibile