Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Moena

11 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,8
Informaţii despre domeniul schiabil
Alpe Lusia - San Pellegrino
Cel mai înalt punct: 2.513 m
Cel mai jos punct: 1.190 m
Cota staţiune: 1.184 m
Instalaţii pe cablu: 28
Teleschiuri: 10
Telescaune: 12
Telecabine: 6
Total pârtii: 95 km
Pârtii:
33 km
Pârtii:
49 km
Pârtii:
13 km
Rute de schi: 1 km
Planul pârtiilor
Alpe Lusia - San Pellegrino

Oferte ski Moena – Magica Zână a Dolomiţilor!

Moena

Însorita Moena este cu ai săi 2680 locuitori cea mai mare staţiune din Val di Fassa. Fiind situată chiar la începutul văii la cca. 1184 m altitudine, este cunoscută şi sub numele de "Poarta Văii Fassa", dar adevărata sa poreclă este "Zâna Dolomiţilor", şi i se trage din poveştile fantastice despre un vechi farmec care se întinde asupra aşezării.

Tradiţia şi istoria de lungă durată de fac simţite peste tot, localnicii vorbesc de exemplu încă limba ladină. Vechea biserică St. Vigil, cu turn gotic dă un aer medieval întregii scene. Picturile şi faţadele artistului Valentino Rovisi, cel mai renumit fiu al staţiunii, pot fi admirate în orice colţ al acesteia. Cultura şi tradiţia de lungă durată se regăsesc chiar şi în specialităţile şi obiceiurile culinare - au loc mai multe festivaluri cu delicii regionale. Renumită este de exemplu brânza Puzzone di Moena.

Moena este înconjurată de un peisaj montan superb, cu Catinaccio (3004 m), grupul Latemargruppe (2842 m), Roda di Vaèl şi majestoasele vârfuri ale grupei Palla (3192 m). Pe fundalul minunat oferit de natură, viaţa în Moena decurge conştientă de mediul înconjurător şi primitor: în centru este interzis traficul auto iar oferta pentru familiile cu copii este foarte mare.

Val di Fassa

Val di Fassa se află în partea de sud-vest a Dolomiţilor în Trentino şi face graniţă cu Tirolul de Est. Idilica vale este dominată de unele din faimoasele vârfuri ale Dolomiţilor cum ar fi Catinaccio (3004 m), Sasso Lungo (3181 m), impresionantul grup montan Sella şi gheţarul Marmolada (3342 m). Micul râu Avisio şerpuieşte prin valea trilingvă (germană, italiană, ladină) şi de-a lungul îndrăgitelor sale staţiuni.

Cu 114 km de pârtii şi 59 de instalaţii de transport pe cablu este unul din cele mai mari domenii schiabile din regiunea Dolomiti Superski şi vă oferă în plus acces la internaţional renumita Sella Ronda. Valea Fassa, a cărei cea mai importantă sursă de venit este astăzi turismul, pune la dispoziţia vizitatorilor săi un domeniu schiabil excelent, cu ofertă variantă de agrement şi nenumărate posibilităţi de sport şi refacere, cunoaştere a tradiţiei şi culturii locale, multă ospitalitate şi bine înţeles gastronomia locală minunată.

Drum Moena

  • Tren: Bolzano (cca. 45 km), Trient (cca. 85 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 160 km), Veneţia (cca. 170 km)

Cazare în Moena

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Moena

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex