Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Merano

NOU!

Nu există încă evaluări.

Informaţii despre domeniul schiabil

Merano 2000

Cel mai înalt punct: 2.350 m
Cel mai jos punct: 1.680 m
Cota staţiune: 325 m
Instalaţii pe cablu: 10
Teleschiuri: 3
Telescaune: 5
Telecabine: 2
Total pârtii: 40 km
Pârtii:
12 km
Pârtii:
25 km
Pârtii:
3 km

Planul pârtiilor

Oferte ski Meran - Varietate culturală şi sportivă!

Regiunea de vacanţă Merano

Regiunea de vacanţă Merano s-a constituit prin asocierea a 5 domenii schiabile variate care se întind de la marginea vestică la cea sudică şi estică a Parcului Natural al grupei Texel. Aceasta se află la sud de graniţa cu Tirol şi impresionează cu o incredibilă mare de vârfuri peste 3000 m, printre care Roteck cu 3.337 este cel mai ridicat. Indiferent de tipul de vacanţă căutat, pentru familie, romantică, dinamică de-a lungul întregului an pe gheţarul Val Senales cu tururi de schi de până la 3.700 m altitudine - regiunea de vacanţă Merano este pregătită pentru vizita dvs. Sporturile de iarnă joacă aici un rol foarte important, pe lângă numeroasele pârtii şi posibilităţi de vis de freeride regiunea oferă pentru vacanţe în mişcare diverse şi suficiente alternative. Derdeluş, schi fond, căţărări pe gheaţă, wind-rafting sunt doar câteva din ele. Nici în ceea ce priveşte relaxarea şi refacerea regiunea nu se lasă mai prejos. Bucuraţi-vă de o plimbare fermecată prin peisajul înzăpezit la o plimbare cu sania trasă de cai sau de o după-amiază de refacere la generosul spa "Therme Merano".

Primitoarea Meran combină comodităţile unui oraş cu 35.000 de locuitori cu atmosfera idilică montană tipică Tirolului de Sud. În această mică metropolă alpină vă stau la dispoziţie magazine, program de seară, drumeţii, derdeluş cu nocturnă şi multe altele în afara pârtiilor. Termele Merano, proiectate de faimosul arhitect Matteo Thun îşi răsfaţă oaspeţii cu mai multe piscine acoperite, un peisaj de saune generos şi alte zone 'vital'.

Chiar şi Împărăteasa Sissi a ales Merano ca una din destinaţiile ei preferate şi astăzi un monument în grădina mereu verde din spatele promenadei de vară aduce aminte de frecventele sale vizite.

Dar bineînţeles că iarna deviza principală este "Hai pe munte!", pârtiile domeniului schiabil potrivit pentru familii fiind ideale pentru distracţia pe plăci.