Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

REPEDE ŞI CONFORTABIL CU AVIONUL LA DESTINAŢIA DE VACANŢĂ

Drum cu avionul

Repede, confortabil şi sigur

content_block_fast_text

Sosire şi Plecare

Pentru îndeplinirea condiţiilor de intrare şi ieşire ale tării de destinaţie şi obţinerea vizei eventual necesare fiecare turist este responsabil el însuşi. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că aveţi nevoie de un paşaport/document de identitate valabil şi că eventual este necesară o viză. Tineţi cont şi de eventualele vaccine necesare sau recomandate. Atenţie: Condiţiile pot varia în funcţie de cetăţenie, dacă sunteţi rezident in un alt stat cele pentru dvs. pot fi diferite de cele ale cetăţenilor acestui stat - vă rugăm să vă interesaţi la consulatul dvs. din statul de rezidenţă.

content_block_pets_header

content_block_pets_text

Transfer de la aeroport

La rezervarea unui pachet care include cazare şi zbor transferul până la/de la hotel nu este inclus în mod normal. Dacă oferim acest transfer aveţi posibilitatea de în adăuga rezervării în procesul de comandă. Dacă aţi adăugat transferul rezervării dvs. veţi fi aşteptat la aeroport şi transportat cu un Shuttle-Bus la hotel sau la un punct central de conorâre la destinaţie. Pentru zborul de întors vă rugăm să ţineţi cont de orele de plecare, pe care le puteţi afla la hotel.

Bagaj

La toate zborurile este inclus un bagaj de cală de persoană (fără taxe suplimentare).
Limita de greutate pentru bagajul de cală este în mod normal de 20 kg. În cazul depăşirii există în funcţie de compania aeriană diverse taxe. O singură piesă de bagaj nu poate depăşii 30 kg. În mod normal este permis un bagaj de mână de persoană. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că nu puteţi lua de cât limitat lichide cu dvs. Informaţii mai detaliate găsiţi în Condiţiile Generale de Afaceri ale respectivei companii aeriene - pe care trebuie să le luaţi la cunoştinţă pentru a putea completa rezervarea.

Pentru transportarea echipamentului de schi/snowboard se percepe o taxă. Acesta poate fi transportat contra unei taxe de 25 EUR/zbor dacă compania aeriană o permite.Trebuie să ne comunicaţi acest fapt imediat după rezervare, dacă nu aţi adăugat echipamentul în procesul de rezervare - deoarece există o limită maximă de spaţiu în acest sens. Vă recomandăm să profitaţi de serviciile noastre de închiriere de echipament - în multe din localităţi cu tarife preferenţiale, ceea ce uşurează în mod substanţial călătoria.

ObservaţieToate informaţiile suplimentare le găsiţi în Condiţiile Contractuale ale respectivei companii aeriene. Acestea vor fi afişate prin apăsarea pe logo-ul companiei. Dacă logo-ul companiei în cauză nu este afişat - Condiţiile Contractuale vor fi accesibile în procesul de rezervare.Atenţie
În acest moment nu oferim transport aerian. Dacă doriţi să vă interesaţi despre aeroporturile în apropiere de destinaţia dvs., găsiţi aceste informaţii pe pagina staţiunii la punctul de meniu "drum".

content_airlines