Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Schönau am Königssee

184 Nr. evaluări:

93 % Rată recomandări:

Staţiune 7,7
Domeniu schiabil 7,6

Après-Ski Schönau am Königssee

Apres-ski-ul nu este pentru toţi la fel! Fidel acestui motto Berchtesgaden are oferta potrivită pentru toate gusturile: seri animate la refugii sunt la fel de uşor de petrecut ca şi o seara romantica în doi la o plimbare cu sania. În baruri puteţi găsi diverse petreceri, în schimb la restaurantele vă vor ademeni cu o ofertă culinară excelentă. În plus sunt posibile multe activităţi cum ar fi drumeţii la lumina torţelor sau drumeţii cu rachetele de zăpadă .Cu skipass-ul regiunii Berchtesgaden puteţi în plus lua parte la o multitudine de activităţi gen snowtubing sau derdeluşul cu multe curbe de la Obersalzberg, care poate fi lejer accesat cu telefericul, fiind gratuit (în funcţie de condiţiile meteo). Beneficiaţi şi de intrare cu reducere la termele Watzmann, unde puteţi să vă relaxaţi la diversele activităţi ce se desfăşoară pe o suprafaţă de 900 m².

Schönau oferă oaspeţilor săi şi în afara pârtiilor posibilităţi variate: de la spa şi distracţie la piscină până la zmee sau activităţi pe lac. În plus este un loc de pornire ideal pentru drumeţii sau tururi pe Watzmann, Reiteralpe, Untersberg sau munţii Lattengebirge.

Pe 30 şi 31 ianuarie 2016 a avut loc la Königssee campionatul mondial de săniuş. Coborârile în canalul de gheaţă nu sunt rezervate doar profesioniştilor: cu aşa numitul "Bob al Oaspeţilor", 3 curajoşi se pot da cei 1,3 km ai pârtiei. La coborârile oferite din decembrie până la sfârşitul lui februarie (în funcţie de condiţiile meteo) sunteţi conduşi de un profesionişti - de cele mai multe ori un fost campion mondial, european sau al Germaniei.

Cazare în Schönau am Königssee

Harta Măreşte

Caută…
: Après-Ski Schönau am Königssee
În acest moment nu există oferte disponibile