Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Excursii Germania

Germania este o ţară cu multe atracţii turistice, căutate de turişti din toate colturile lumii. Pentru ca staţiunile de schi din Germania nu se află numai în partea de sud a țării, ci de asemenea în Land-uri cum ar fi în Turingia, Saxonia și Renania de Nord-Westfalia, cu ocazia unei vacanţe la schi puteţi face şi numeroase excursii culturale. Orașe vechi istorice şi vibrante, cum ar fi München, Berlin, Dresda și Leipzig, castele magnifice și clădiri religioase, muzee interesante și lacuri idilice - există atât de multe de descoperit.

O posibilitate este să mergeţi pe urmele aristocraţiei germane - la cel mai faimos castel din Germania, Castelul Neuschwanstein din Allgäu sau să vă faceţi o idee de cum a trăit odată familia Hohenzollern la Palatul Sanssouci din Potsdam - sau, de ce nu, pe urmele reformatorului Martin Luther pe Wartburg prin Eisenach. Rezidenţa Würzburg, marele palat baroc din Ludwigsburg, castelul Hohenzollern Baden-Württemberg sau Cetatea Königstein în Parcul Naţional Elveția saxonă National Park - lista continuă ...

Ajung de altfel şi multe din centrele vechi pentru o excursie în trecut: plimbați-vă pe străzile din Freiburg, de exemplu, explorați orașul baroc Heidelberg, Nuremberg, Garmisch-Partenkirchen și Leipzig!

Cei interesaţi de cultură pot alege din o mare selecție de muzee - de la Insula Muzeelor ​​din Berlin (patrimoniu Mondial), Muzeul Evreiesc din Berlin și Muzeele Automobilului din Stuttgarter până la Muzeul German din Munchen, cel mai mare muzeu dedicat ştiinţei şi tehnologiei din lume. Nici clădirile religioase nu se lasă mai prejos, cum ar fi Frauenkirche din Dresda - reconstrucţia sa după distrugerea în al Doilea Război Mondial nu a fost finalizat până în 2005.

Iubitorii de natura în schimb se vor simți în paradis în zonele marilor lacuri din Germania: Lacul Constanţa cu insulele Mainau și Reichenau, Lacul Chiemsee cu insula Lord sau sau Lacul Koenigssee din zona Berchtesgaden. Excursioniștii sunt aşteptaţi în special pe Brocken, cel mai înalt munte din Munții Harz, sau Zugspitze, cel mai înalt munte.

Familiile cu copii vor aprecia Germania pentru varietatea sa de parcuri de distracții. În Legoland se merge pe un tur de descoperire printr-o lume în miniatură și iar la Rust Park Europa prin 16 luni tematice. Aproape de Berlin se poate face chiar o "excursie la tropice": aici se întinde pe 66.000 de metri pătraţi parcul "Tropical Islands" tropicale".

Staţiuni Germania

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
49 km 630 - 1.800 m 2-7 119
60 km 732 - 2.720 m 3-7 239
20 km 933 - 1.338 m În curând
128 km 828 - 2.224 m 7 679
49 km 630 - 1.800 m În curând
49 km 630 - 1.800 m În curând