Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Méribel

108 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,6

Snowpark: DC Area 43 Snowpark Méribel

Skipass-ul rezervat vă permite acces şi la snowpark-ul unicat oferit de Méribel. La "Moon Park", shaped de Ho5Park, vă aşteaptă nu mai puşin de 10 hectare de lines variate cu kikere, rails şi boxe pentru începători, avansaţi şi experţi - toate de lemn. "Mini Moon" este în special potrivit pentru cei mai mici, astfel sunt acoperite toate grupele de vârstă şi cerinţele respective. La "Grill and Chill"-Area vă puteţi relaxa după o zi grea "la muncă".

Multă distracţie promite şi noul Funpark "Village Inuits", se află la pârtia Louveteaux şi poate fi accesat cu telescaunul Altiport sau gondola Rhodos.

Chiar la instalaţia pe cablu "Plattiere 2" este situată în schimb o atracţie specială a regiunii. DC Shoes Europe a hotărât să instaleze şi în Méribel un "DC Area 43 Snowpark". Au fost ajutaţi şi de Hill Technics Team, din care face parte printre altele şi Benjamin Ravanel, shaper-ul European X-Games Superpipe. La o altitudine de 2300 m, cu o lungime de 1200 m park-ul oferă 40 rails şi 45 de kikere diferite, verzi, albastre, roşii şi negre. În plus există şi o zonă jib specială, un Bag Jump, o porţiune de boardercross şi evident şi o Halfpipe. Cu funcţia "DC Live Park" vă puteţi chiar şi înregistra şi admira (sau analiza greşelile) mai târziu. La Chill Zone coloana sonoră este pe măsură.

Cazare în Méribel

Harta Măreşte

Caută…
: Snowpark Méribel
În acest moment nu există oferte disponibile