Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Les 2 Alpes

982 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,6

Snowpark: Freestyle Land Snowpark Les 2 Alpes

Snowpark-ul "Freestyle Land", pe care iarna îl găsiţi la cota 2600 în Toura şi vara la cota 3200 chiar pe gheţar, reprezintă de ani buni un îndrăgit loc de întâlnire pentru freestyleri. Nu fără motiv are loc aici în fiecare an competiţia "Uni Champ Contest", unde se întrec la boarden şi freeski studenţii din Germania.

Park-ul "de iarnă" de la Toura nu duce lipsă de nimic pe ale sale 24 de hectare. Parcursul de slopestyle este compus din 3 kickere, 3 rails, un hip - cu legătură la 2 quarterpipes şi încheiat cu o s-rail. Kicker-ul de 4 m înălţime cu table de 20-25 m din Big Air Zone permite accesul la slopestyle line după un jump şi terminarea parcursului cu hip-ul. La Axe Pipe stă la dispoziţie o table multi-funcţională, un Step Up Gap Kicker şi o Up Rail, cere duc către o quarter-pipe şi o Down Rail la final. O half-pipe de 120 metri lungime şi 5 metri înălţime este preparată zilnic optim de o echipă cum multă experienţă.

Pe lângă toate aceste opţiuni pentru freestyle park-ul pune la dispoziţie şi o Kids Area, o Beginners Area cu Hoops şi Tables, o zonă specială de rails cu box şi rails pentru începători şi avansaţi şi câteva kickere de dificultate medie. Nu lipsesc bineînţeles nici zonele boardercross.

Oferta parcului din Les 2 Alpes este completată ideal de o Chillout Area confortabilă, care are sound perfect şi grătar generos. Există şi o Visitor Area, cu vedere bună la instalaţiile park-ului, aşa se pot simţi parte din comunitatea specială a boarderilor şi spectatorii şi profita de atmosfera relaxată.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Cazare în Les 2 Alpes

Harta Măreşte

Caută…
: Snowpark Les 2 Alpes
În acest moment nu există oferte disponibile