Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Excursii Elveţia

Elveția este renumită pentru multe: brânza bună, ciocolata delicioasă, povestea lui Heidi - dar şi pentru numeroasele sale vârfuri. Oricine pregăteşte excursii în Elveția le poate baza minunat pe aceste subiecte. Cunoaşteţi de exemplu îndeaproape modul în care se produc brânzeturile celebre - foarte îndrăgite sunt fabricile din Affoltern în Emmental și din Gruyère. Dulci sunt în schimb la creaţiile Callier Maison de la Broc. Aici puteți urmări diferitele faze ale fabricare a ciocolatei și chiar inventa propriile specialităţi.

Pe urmele personajului Heidi puteţi călători la Maienfeld. Acolo, la Satul Heidi se poate retrăi povestea fetiței la site-urile originale, de unde s-a inspirat autoarea Johanna Spyri.

Lumea lui Heidi sunt munții. Dacă este la fel şi pentru dvs. puteţi explora munții elvețieni nu numai pe pârtii, există mult mai mult de văzut. De exemplu pentru majoritatea turiştilor o vizită în Zermatt la Matterhorn (4487 m) este un punct obligatoriu în program, o privelişte deosebită vă oferă şi Säntis: de la "doar" 2502 m vederea se întinde peste 6 țări: Elveția, Austria, Germania, Liechtenstein, Franța și Italia. De asemenea o vedere panoramică permite şi telecabina din domeniul schiabil Engelberg-Titlis o gondola: cabina "Titlis Rotair" se întoarce în jurul propriei axe 360 de grade. Acelaşi lucru îl face şi restaurant pe turnantă "Threes!xty", la cota 3500 m în stațiunea Saas-Fee - foarte aproape de cel mai mare pavilion de gheata din lume de la Mittelallanin. "Munți" deosebită vă aşteaptă la Enseigne în Valais. Piramidele de pământ de acolo care ajungând până la 15 m înălțime există din era glaciara de acum aproximativ 80.000 de ani.

Dacă ceea ce vă intrigă mai mult este lumea apelor în Elveția cu aşteaptă câteva delicatese: la Tomasee în Cantonul Grisunilor izvorul Rinului Rin, iar la Schaffhausen cel mai mare cascadă din Europa.

Nu în ultimul rând, Elveția oferă de asemenea o serie forte interesantă de muzee de muzee: Muzeul Transportului la Lucerna, Muzeul Național din Zürich - cu cea mai mare colecţie cultural-istorică din Elveția şi Elveţia în Miniatură (la scara 1:25) din Melide cu mai mult de 120 de modele artizanale de clădiri celebre, monumente si mijloace de transport sunt doar câteva exemple.

Staţiuni Elveţia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
225 km 1.229 - 2.865 m În curând
279 km 810 - 2.844 m 3-10 253
82 km 1.000 - 3.020 m 4-7 349
60 km 1.055 - 2.433 m 3-7 339
60 km 1.055 - 2.433 m 3-10 310
220 km 1.400 - 2.700 m În curând
220 km 1.400 - 2.700 m În curând
200 km 1.562 - 3.899 m În curând