Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Davos

303 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,2

Snowpark: Snowpark Jatz Park Davos

Jakobshorn este considerat o autentică Mecca a Freestyle chiar de la finalul anilor 80, în 1993 şi-a deschis porţile "Bolgenschanze" ca snowboard-hotel. Dar bineînţeles că adevăratele staruri sunt snowpark-ul şi superpipe. "Jatz Park" se află chiar lângă instalaţia pe cablu "Jatz Junior" şi oferă tot ce-şi poate dori o inimă de freestyler: la cota 2300 vă aşteaptă cu 3 lines, Medium Jib, Medium Slopestyle şi Pro Slopestyle, diverse kickere, cum ar fi un Big Air de 18 m, Wallride Spine, Traktor Tire Bonk şi diferite rails ca de exemplu elbow-rail şi o Straight Pipeline de 6 metri - la "Jatz Park" nu se pun limite creativităţii!

Dacă după o zi plină aveţi chef şi energie încă de petrecere, cel mai bine vă opriţi direct la refugiul "Jatzhütte", care se mândreşte printre altele chiar cu whirlpool şi terasă şi unde coloana sonoră de bună calitate este asigurată periodic de DJ internaţionali.

Atracţia principală de pe Jakobshorn, un Monster-Pipe de 120 m, o găsiţi la Bolgen în valea Davos şi prezintă în fiecare an celebrităţile "Ticket-to-Ride" Tour la "O'Neill Evolution Contest". În plus este deschisă de mai multe ori pe săptămână şi după apusul soarelui, fiind mereu pregătită cât se poate de bine.

Pe lângă Mega-paradisul de Freestyle de la Jakobshorn puteţi profita şi de un snowpark mai mic la Rinerhorn şi unul la instalaţia Selfrangalift precum şi de porţiuni de Ski şi Boarder Cross la Parsenn şi Madrisa. Cine caută aşadar posibilităţi mai mult decât decente pentru freestyle face o alegere bună cu Davos!

Cazare în Davos

Harta Măreşte

Caută…
: Snowpark Davos
În acest moment nu există oferte disponibile