Après-Ski în Austria - Program complet!

Pentru pasionaţii schiului petrecerea este parte obligatorie din concediu, pentru mulţi aproape la fel de importantă ca şi zăpada nouă pe pârtii şi după dezlegarea schiurilor nu le stă capul decât la muzică şi dans! Pentru ei cea mai bună alegere este cu siguranţă Austria, care cu numeroasele şi renumitele sale hotspot-uri este un autentic bastion al Après-Ski-ului. Specialităţi culinare şi băuturi specifice cum ar fi Lumumba, Käsespätzle şi Kaiserschmarrn adaugă ambianţă plăcută începutului serii, pentru ca apoi atmosfera din diferitele cabane, baruri şi discoteci să se încingă, cu muzica tipică de petrecere. V-am făcut poftă? Aruncaţi un ochi pe ofertele noastre în bastioanele Après-Ski-ului!

Après-Ski în Austria - Program complet!
Après-Ski în Austria - Program complet!

Unde mergem la Après-Ski în Austria?

Austria este una din destinaţiile preferate ale iubitorilor sporturilor de iarnă, ceea ce nu este de mirare, având în vedere că aici se găseşte tot ce-ţi poate dori o inimă de schior: nenumărate domenii schiabile, pârtii pentur toate nivelele şi cele mai legendare petreceri de Après-Ski din Alpi. Ischgl, Sölden, Saalbach, Kitzbühel, St. Anton sau Mayrhofen sunt doar câteva din numele răsunătoare unde ziua nu se termină nici de departe cu închiderea instalaţiilor pe cablu. Tocmai aici avem o multitudine de unităţi de cazare: fie cu all inclusive, demipensiune sau apartamente cu bucătărie, avem cazarea potrivită pentru vacanţa voastră Ski&Party.

De ce Après-Ski în Austria?

Austria şi în special Tirol vă oferă numeroase posibilităţi de Après-Ski. Fie că este o petrecere relaxat la terasă lângă pârtie sau o petrecere exclusivă cu celebrităţi pe scenă şi în afara ei - Austria nu lasă nimic de dorit în ceea ce priveşte Après-Ski, indiferent de dimensiunile petrecerii. Aceste adunări de Après-Ski sunt ocazia perfectă să cunoaşteţi noi persoane şi să vă distraţi pe măsură în vacanţa la schi.

De ce trebuie ţinut cont la o vacanţă la schi cu Après-Ski?

Dacă doriţi să petreceţi vacanţa de iarnă în o staţiune cu Après-Ski, consideraţi deja acest aspect la căutarea cazării. Pe site-ul nostru găsiţi un filtru "Après-Ski" în motorul de căutare şi deja vi se afişează doar oferte, la care puteţi pleca de la premiza cu nu veţi duce lipsă de petrecere. Toate bune şi frumoase, o observaţie este necesară: vă recomandăm insistent să nu consumaţi băuturi alcoolice pe durata zilei de schi şi când aveţi de când să reveniţi pe pârtii! Aşa vă puneţi nu doar pe dvs. în pericol, ci şi pe ceilalţi sportivi. Deci, "cum îî spune numele", Après-Ski-ul trebuie să înceapă după schi şi aşa nimic nu mai stă în calea unei vacanţe reuşite cu multă distracţie.