Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Contractul cu Turistul

Condiții contractuale pentru achiziționarea de pachete de servicii de călătorie și servicii turistice rezervate ca servicii individuale

Următoarele reglementări se aplică tuturor pachetelor de călătorie și serviciilor turistice rezervate ca servicii individuale - denumite în continuare servicii individuale - ale tur-operatorului TravelTrex GmbH.
Un pachet de servicii de călătorie se definește prin combinația în o rezervare a cel puțin două servicii de călătorie asociate, sau alternativ prin combinația dintre un serviciu de călătorie și cel puțin un alt serviciu turistic, al cărui preț reprezintă cel puțin 25% din prețul total. În acest caz TravelTrex GmbH vă prezintă "Formularul cu informații standard pentru contractele privind pachete de servicii de călătorie".

Cuvântul "serviciu" din condițiile contractuale de mai sus este folosit pentru a descrie atât pachetele, cât și serviciile individuale.

Soluționarea on-line a litigiilor

TT nu participă la modalităţile de arbitraj oferite de un serviciu de protecţia a consumatorului şi arbitraj.
Pe pagina webgate.ec.europa.eu/odr/ găsiţi platforma de soluționare on-line a litigii oferite de Comisia Europeană. Puteţi folosi această platformă pentru soluţionarea eventualelor conflicte.