Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Excursii Cehia

Republica Cehă atrage în special cu orașele sale frumoase și clădirile istorice impresionante. Mai presus de toate este desigur capitala Praga, un absolut magnet pentru turişti. Vizitați aici Castelul Praga, un complex monumental de biserici, cetăţi, clădiri rezidenţiale şi de birouri înconjurate de numeroase grădini. Plimbați-vă prin orașul vechi, cu străduţele sale întortocheate și clădiri în fiecare stil arhitectural imaginabil. Exploraţi Cartierul evreiesc Josefov sau mergeţi "Zlatá ulička" - "Aleea Aurită" din cartierul artiştilor, unde a locuit odată şi Franz Kafka. Locul său de naştere este în schimb la "Staroměstské náměstí", piaţa centrală de 9000 de metri pătraţi din centrul vechi. Sau admiraţi Podul Carol, unul dintre cele mai vechi poduri de piatră din Europa.
Dar şi alte orașe vă vor delecta cu frumoase centre și clădiri istorice. Telč de exemplu, a cărui piaţă înconjurat de iazuri frumoase, a fost declarată site Patrimoniu Mondial UNESCO. Sau Litomyšl, care punctează cu castelul său renascentist, unul dintre cele mai vechi teatre de palat din Europa și deoarece este locul de naştere al celebrului compozitor ceh Bedrich Smetana. Numeroase edificii religioase, un oraș vechi pitoresc și o biserică construită din aproximativ 40.000 de oase vă aşteaptă în schimb la Kutna Hora. În Pădurea Boemiei merită mai ales făcută o vizită la Cesky Krumlov, pentru primăria sa în stil renascentist, castelul și grădina castelului baroc numit şi "Perla Pădurii Boemiei". Urme muzicale urmează cine face o excursie la Olomouc - în Palatul Hauenschild a compus a 6-a lui simfonie Wolfgang Amadeus Mozart.
Castele şi palate demne de vizitat sunt însă multe în Republica Cehă. Castelul Častolowitz la poalele muntelui Orlické hory, de exemplu, reşedinţa regală în Krivoklat, unul dintre cele mai vechi castele de acest tip din Boemia, castelul baroc din Mikulov, castelul în stil francez de la Namiescht, castelul Hazmburk în Munții Centrali și Castelul Karlstejn, construit de Carol IV ca trezorerie regală şi care adăposteşte şi azi bijuteriile coroanei - sunt doar cele mai importante de pe listă.
Şi pentru refacere aveţi de unde alege! Teplice este cea mai veche staţiune balneară din Boemia și de asemenea una dintre cele mai vechi din Europa. Karlovy Vary este cel mai mare din țară și una dintre cele mai importante.
Un alt pont pentru fanii berii: în centrul vechi al Plzen puteți vizita una dintre cele mai renumite fabrici de bere din lume. Pilsner Urquell este preparată aici din 1842!

Staţiuni Cehia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
6,5 km 620 - 865 m În curând
8 km 650 - 1.020 m În curând
8 km 710 - 900 m În curând
12 km 830 - 1.215 m În curând
24 km 702 - 1.235 m 2-10 110
8,5 km 854 - 1.202 m În curând