Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Stans

NOU!

Nu există încă evaluări.

Informaţii despre domeniul schiabil

Hochzillertal-Hochfügen/Spieljoch

Cel mai înalt punct: 2.378 m
Cel mai jos punct: 560 m
Cota staţiune: 563 m
Instalaţii pe cablu: 51
Teleschiuri: 29
Telescaune: 14
Telecabine: 8
Total pârtii: 94 km
Pârtii:
34 km
Pârtii:
47 km
Pârtii:
13 km
Rute de schi: 11 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen/Spieljoch

În Stans vă stă la dispoziţie doar o singură instalaţie pe cablu. Pe pârtiile direct din sat se simt confortabil începătorii. De două ori pe săptămână pârtiile sunt iluminate astfel puteţi schia şi după apus de soare.

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 506 km de pârtii în Hochfügen, Spieljoch, Hochzillertal, Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml şi Gerlosstein), Penken, Ahorn, Horberg, în domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, gheţarul Hintertuxer) precum şi Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

În apropiere de intrarea în Valea Ziller găsiţi domeniul schiabil Hochfügen, la altitudini de până la 2377, cu tot ce-i mai pe placul unei inimi de schior sau boarder, cu pârtii variate şi excelent pregătite. Fie pentru familii cu copii, începători sau experţi, domeniul schiabil cu zăpadă foarte sigură Fügen/Hochfügen are câte ceva de oferit pentru fiecare. Coborâri de vis deasupra limitei de vegetaţie vă permit o vedere superbă asupra minunatului peisaj înzăpezit. Snow-park-ul cu Halfpipe asigură şi Fun & Action şi pentru Boarderi! Pentru cei care caută adrenalină există mai mult decât destule posibilităţi de off-piste. Cu cabine, telescaune şi un mic drum pe jos ajungeţi în domeniul alpin neatins - dar rezervat experţilor!

Legătură între zona Hochfügen şi Hochzillertal la fel şi Spieljoch vă stau la dispoziţie un total de pârtii la variaţi 77 km.

Domeniul schiabil Spieljoch oferă alţi 17 de km de pârtii perfect amenajaţi precum şi un total de 12 instalaţii pe cablu, printre care şi "covoare fermecate" pentru primele încercări. Coborârea de vale de 7 km până la Fügen este ideală pentru cei cu un stil liniştit de schi. Aici în general se pune accentul pe ofertele pentru familiile cu copii.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen/Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen/Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen/Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare