Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Stans

NOU!

Nu există încă evaluări.

Snowpark: Hotzone.TV Snowpark Stans

Este drept că Stans însăşi are un domeniu schiabil de dimensiuni reduse, cu doar o instalaţie pe cablu - în schimb snowpark-ul său este cu atât mai mare! Cu "Hotzone.TV Snowpark Stans" este un autentic paradis pentru freestyleri. Începând dela cei maici, care se pot da după plac pe Easy Line cu 2 mici kickere şi Kids-Boxe, până la avansaţi pe care îi aşteaptă mai multe lines cu boxe, rails, o Rollercoaster Box, o Jib-Pipeline, 2 kickere mari şi un Wallride.

Cui nu-i ajunge trebuie poate să meargă de exemplu la "Betterpark" în Hochzillertal, direct cu telescaunul de 8 locuri Schnee Express. Instalaţia pe cablu proprie a parcului vă duce comod din nou la început. În park există 3 lines cu diferite grade de dificultate. O delicatesă specială o constituie Jib Line, cu diverse boxe, cele mai importante atracţii din park kikerele XL şi super-pipe-ul de 100 m lungime, care se găseşte ceva mai jos sub park. După o zi plină de freestyle sau chiar doar pentru o pauză vă stă la dispoziţie o Chill Area cu Container, şezlonguri şi un sound-system pe măsură!

Şi în multe din restul domeniilor schiabile din Zillertal, ca de exemplu Mayrhofen sau Gerlos freestylerii vor găsi câte ceva pe gustul lor.