Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Westendorf

44 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,5

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 780 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" aveţi acces la unul dintre cele mai mari domenii schiabile cu legături directe din Austria! SkiWelt a fost de mai multe ori declarat unul din cele mai bune domenii schiabile din lume. 90 de instalaţii moderne pe cablu, 284 de km pârtii, incluzând 23 km de rute de schi (dintre care peste 229 km cu instalaţii de înzăpezire artificială), 3 snowpark-uri, toate acestea promit distracţie maximă la zăpadă. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste! Cu telecabina aveţi acces perfect la pârtiile Hohen Salve - prin Hochsöll - şi astfel la întregul domeniu schiabil.

Cu telecabina ajungeţi repede în domeniul schiabil, care oferă nu doar multe pârtii pentru avansaţi şi experţi şi îndrăgitul funpark Boarders Playground, ci şi un teritoriu larg ideal pentru începători în vale. În plus din Westendorf există legături prin coborârea Kandler la cealaltă parte Brixental – şi de aici la întregul domeniu schiabil! În special coborârea de vale de 7 km de la Hohe Salve este o autentică delicatesă. În plus vă puteţi da pe derdeluş şi în nocturnă, pe o lungime de 4 km.

Oferta este suficientă şi pentru începători şi cei cu un stil liniştit de schi, şi pentru experţi. La Söll vă aşteaptă de altfel cel mai mare domeniu schiabil cu instalaţii de nocturnă din Austria, cu cca. 10 km de pârtii, ideal pentru toate nivelele de cunoştinţe, în timp ce freeriderii îşi găsesc teritoriul mai degrabă la Hopfgarten. Altfel de bunătăţi vă aşteaptă în schimb la cele nu mai puţin de 77 de refugii care împânzesc domeniul schiabil. Nici cei mici nu au fost uitaţi: la "Hexenkinderland" le stă la dispoziţie o "lume a Vrăjitoarelor", cu tot ceea ce este necesar pentru primele încercări pe plăci - în timp ce cei mai mici dintre cei mici se pot da pe "covorul fermecat"

O experienţă deosebită este schiul în nocturnă în cel mai mare domeniu de acest tip din Austria, pe pârtiile proaspăt bătute şi iluminate veţi da chiar şi de ceva băştinaşi.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Dacă toae acestea nu sunt de ajuns prin coborârea Ki-West şi un scurt transfer cu autobuzul ajungeţi la domeniul schiabil vecin Kitzbühel. Aici extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi descriere regiune) vă permite să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 25 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Westendorf

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Westendorf
În acest moment nu există oferte disponibile