Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Westendorf

37 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,2

Snowpark: Snowpark Boarders Playground Westendorf

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă chiar 3 snowpark-uri. La Westendorf găsiţi "Mini Playground" şi "Boarders Playground". "Mini Playground" pe terenul de exersare oferă valuri, curve, boxe jib şi un Table, bineînţeles în special pentru începători şi pentru cei mici. "Boarders Playground", situat la instalaţia Gampenkogelbahn, park-ul oferă numeroase posibilităţi pentru începători până la profesionişti. Pe Easy-Line începătorii se pot da pe slideplatte, flatboxen şi mici kickere. Medium Line în "Public Park" stă la dispoziţia celor avansaţi şi îi aşteaptă cu diverse boxes, kickere şi un combo corner/rail.

În cele din urmă există în "Pro Park" o Hard Line la "Boarder Playground", care nu este pentru cei slabi cu nervii - de la o kink-rail de 7 metri, o wall-ride de 3x3 m sau kickerele cu tables de până la 20 m, obstacolele sollicită creativitate şi curaj. Trambulina gigant "Big Mama" rotunjeşte oferta ca punct central al park-ului.

În park există în plus o Chill Area, cu muzică plăcută, un refugiu cu servicii de masă şi magazinul "Boarders Playground". Această perlă deosebită de freestyle merită neapărat o vizită. Cui nu-i ajunge însă poate să profite şi de celelelte 2 park-uri din SkiWelt : "Intersport Kaiserpark" la Ellmau şi "Crazy Kangaroo Park" Söll la Salvenmoos, pe a cărui Funslope vă puteţi da datorită instalaţiei de nocturnă de 4 ori pe săptămână şi pe timp de noapte.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Cazare în Westendorf

Harta Măreşte

Caută…
: Snowpark Westendorf
În acest moment nu există oferte disponibile