Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Söll

285 Nr. evaluări:

97 % Rată recomandări:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 9,1

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 703 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" se numără printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 284 km de pârtii preparate, inclusiv 23 km de rute de schi (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la profesionist, totţi se vor distra pe cinste! Cu cabina ajungeţi prin Hochsöll fără probleme la pârtiile de pe Hohen Salve – şi de aici în întregul domeniu schiabil. În special coborârea de 10 km de la Hohen Salve este foarte promiţătoare şi în plus aveţi posibilitate de a vă da la săniuş în nocturnă (4 km).

Cei cu un stil liniştit şi începătorii pot profita de ea la fel ca şi cei cu mai multă experienţă. Pentru freerideri o destinaţie potrivită este Hopfgarten. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune. Nici copii nu au fost uitaţi: la Lumea Vrăjitoarelor a fost creat un autentic paradis de schi pentru copii, cu covor fermecat şi instalaţie pe cablu.

O experienţă deosebită vă aşteaptă în Söll, în cel mai mare domeniu schiabil "nocturn" din Austria, cu 10 km de pârtii, potriviţi atât pentru începători cât şi pentru avansaţi. şi schiurl în nocturnă în unul din cele mai mari domenii schiabile de acest tip din Austria. Pe pârtiile bine bătute şi iluminate veţi găsi chiar şi ceva "băştinaşi". Nu trebuie să aşteptaţi până seara pentru a le arăta sau povesti prietenilor şi familiei frumoasele experienţe ale zilei - vă stau la dispoziţie peste 80 de puncte cu Wi-Fi gratuit în multe din staţiile instalaţiilor pe cablu şi la refugii.

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"

Prin extinderea skipass-ului la „Super Ski Card“ (v. regiunea de schi) vă stau la dispoziţie peste 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 regiuni de schi din Tirol şi Land Salzburg.

În nu mai puţin de 3 din domeniile schiabile din SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilitatea de a practica schi în nocturnă: în Söll, Brixen precum şi în Westendorf. SkiWelt Söll oferă chiar cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria. Zece kilometri de pârtii sunt aici iluminaţi până târziu seara. De trei ori pe săptămână, de miercuri până sâmbătă distracţia pe plăci pe cele 5 pârtii de la cabina Hochsöll precum şi telescaunele Keat şi Hexen6er până la 21:30. Pe lângă numeroasele coborâri vă stă la dispoziţie cu nocturnă şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri. Chiar şi un derdeluş vă aşteaptă cu nocturnă la telecabina Hochsöll şi numeroase refugii încă deschise completează astfel oferta de seară. Schiul în nocturnă din Söll este atât de popular, că este necesar un skipass separat.

În plus la Brixen, la instalaţia Schusterbühel, există o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă până la ora 19:00. În Westendorf se află lângă terenul de exersare al telescaunului de 4 locuri şi o pârtie de 500 m care vă invită în fiecare marţi la schi în nocturnă. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Söll

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Söll
În acest moment nu există oferte disponibile