Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Scheffau

62 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,2

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 754 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă în repetate rânduri printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 284 km de pârtii preparate (din care 229 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 105 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste!

Prin Brandstadl se asigură legătura directă de la Scheffau la SkiWelt. O telecabină de 6 sau 8 locuri vă duce comod la staţia de la 1650 m. O coborâre de dificultate medie și una de dificultate mijlocie vă asigură întoarcerea la Scheffau.

La coborârea Salvista pe boarderi şi freerideri îi aşteaptă „Hochsöll“ cu Tables, Kicker şi Rails, iar Westendorf şi Ellmau au de asemenea Snowparks cu Quarterpipe şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

O experiență deosebită o constituie schiul nocturn în cea mai mare regiune de schi nocturnă din Austria. Pe pârtiile proaspăt preparate și iluminate, se amestecă și locuitorii regiunii printre turiști, bucurându-se de schi.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului "Kitzbüheler Alpen AllStarCard (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 25 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2794 km de pârtii şi 925 instalaţii pe cablu.

Ca multe alte domenii schiabile din Austria, şi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă cu o gamă large de oferte de schi în nocturnă. În nu mai puţin de 3 domenii schiabile este posibilă distracţia după apusul soarelui: Söll, Brixen şi Westendorf. În SkiWelt Söll stă chiar la dispoziţie cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă al Austriei! Trei zile pe săptămână vă stau aici la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Cele 5 coborâri de la abina Hochsöll şi de lângă telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate de miercuri până sâmbătă până la 21:30. Pe lângă coborârile normale, este iluminată cu nocturnă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri şi derdeluşul de la telecabina Hochsöll. Numeroase refugii completează oferta pentru seara. Pentru schi în nocturnă din Söll este necesar un skipass separat.

În plus la Westendorf este deschisă în nocturnă pârtia de 500 m de la telescaunului cu 4 locuri până la ora 21:00, în fiecare marţi. La instalaţia Schusterbühe la Brixen, vă aşteaptă cu nocturnă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la 19:00. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare