Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Kirchbichl

113 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 7,9
Domeniu schiabil 9,0

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 520 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 36
Telecabine: 15
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 284 km de pârtii preparate, precum şi 23 km rute de schi (din care peste 229 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), în parte cu nocturnă, 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă!

Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1.350 m. Coborârea de vale de 3,5 km către Itter îi aşteptă pe cei în forma la Hohe Salve iar cei cu multă experienţă pot să încerce cei 2 km cu grad de dificultate superior la care ajungeţi cu instalaţia Kälbersalvenlift. La coborârea Salvista pe boarderi şi freerideri îi aşteaptă „Hochsöll“ cu Tables, Kicker şi Rails, iar Westendorf şi Ellmau au de asemenea Snowparks cu Quarterpipe şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

O experienţă deosebită este şi schiul în nocturnă în unul din cele mai mari domenii schiabile de acest tip din Austria. Pe pârtiile bine bătute şi iluminate veţi găsi chiar şi ceva "băştinaşi".

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 25 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă cu o ofertă deosebită de schi în nocturnă în trei domenii schiabile: Söll, Brixen şi Westendorf. În SkiWelt Söll stă chiar la dispoziţie cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! 10 kilometri de pârtie bătută distribuiţi pe 5 pârtii sunt iluminaţi până târziu. Trei zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, schiorii se pot da şi seara până la ora 21:30 în zonele de lângă cabina Hochsöll şi de lângă telescaunele Keat şi Hexen6er. Pârtiilor şi se adaugă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de lângă telescaunul cu 4 locuri. Un derdeluş la telecabina Hochsöll şi diverse refugii completează pentru seara. Posibilităţile de schi în nocturnă din Söll sunt foarte căutate, din acest motiv trebuie achiziţionat pentru ele un skipass separat.

În plus la Brixen, la instalaţia Schusterbühe vă aşteaptă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă până la ora 19:00 (continuu), iar la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri o alta de 500 m, deschisă în fiecare marţi seara cu nocturnă până la ora 21:00. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kirchbichl

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Kirchbichl
În acest moment nu există oferte disponibile