Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Itter

710 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 7,9
Domeniu schiabil 9,2

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 705 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta de către platforma independentă Plattform "Skiresort Service International" printre cele mai bune domenii schiabile din lume.

284 km de pârtii preparate, inclusiv rute de schi (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), în parte cu nocturnă, 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi "mai multe funpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1350 m. Coborârea de vale de 3,5 km către Itter îi aşteptă pe cei în forma la Hohe Salve iar cei cu multă experienţă pot să încerce cei 2 km cu grad de dificultate superior la care ajungeţi cu instalaţia Kälbersalvenlift.

La coborârea Salvista pe boarderi şi freerideri îi aşteaptă „Hochsöll“ cu Tables, Kicker şi Rails, iar Westendorf şi Ellmau au de asemenea Snowparks cu Quarterpipe şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

O experienţă deosebită este schiul în nocturnă în cel mai mare domeniu de acest tip din Austria, pe pârtiile proaspăt bătute şi iluminate veţi da chiar şi de ceva băştinaşi.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" aveţi chiar posibilitatea de alegere între 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 de regiuni de schi.

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilitatea de a practica schi în nocturnă în Söll, Brixen şi în Westendorf. Cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austrie se află în SkiWelt Söll. De miercuri până sâmbătă sunt aici iluminaţi până târziu seara 10 kilometri de pârtii. Cele 5 pârtii de la cabina Hochsöll precum şi telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate cu nocturnă până la 21:30. Pe lângă numeroasele coborâri vă stă la dispoziţie iluminată şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri. Oferta de schi în nocturnă din Söll este atât de deosebită şi extinsă, că este necesar un skipass separat.

Cine vrea să economisească şi preferă oricum coborâri mai scurte are la dispoziţie 2 alte pârtii cu nocturnă: În Westendorf în fiecare marţi până la ora 21:00 o pârtie de 500 m lângă terenul de exersare şi la Brixen, o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă până la ora 19:00 - la instalaţia Schusterbühel. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Itter

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Itter
În acest moment nu există oferte disponibile