Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Going

270 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,0

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 798 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 284 km de pârtii preparate, inclusiv 23 km de rute de schi (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), în parte cu nocturnă, 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi "Kaiserpark" la Hartkaiser cu quarterpipe, tables, slides şi kicker garantează distracţie pe zăpadă fără limite.

Coborârile la Astberg sunt în marea lor majoritate uşoare şi astfel un domeniu ideal pentru familii - însă legătura cu restul domeniului schiabil este asigurată ideal! Multe coborâri de vale, cum ar fi cea cu 7,3 km de la Hohen Salve la Söll sunt o adevărată plăcere. Cei cu multă experienţă pot să încerce pârtia cu grad de dificultate superior de la Hartkaiser, existând în plus şi mai mult decât suficiente zone de zăpadă adâncă la Hopfgarten, Westendorf şi Scheffau. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

Cu o altă specialitate vă aşteaptă staţiunea vecină staţiune Ellmau: aici puteţi urca cu telecabina Hi-Tech de 10 locuri până la 1530 altitudine, cu scaune încălzite şi Wi-Fi - una din cele mai moderne din lume. La staţia de munte vă aşteaptă "Eldorado Hartkaiser" cu printre altele cu restaurant pentru copii şi şcoală de schi. Staţia de vale a fost extinsă, cu magazin de articole sportive, restaurant, bar de Après-Ski, garaj subteran şi depozit încălzit pentru echipament.

O experienţă deosebită este schiul în nocturnă în cel mai mare domeniu schiabil de acest tip din Austria. Pe pârtii bine bătute şi luminate veţi găsi chiar şi "băştinaşi" amestecaţi printre turişti.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Vă doriţi şi mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" puteţi să alegeţi dintre 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 de regiuni de schi.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există în cele trei domenii schiabile Söll, Brixen şi în Westendorf posibilitatea de a practica schi în nocturnă. Atracţia principală în acest sens este fără îndoială SkiWelt Söll - aici se află cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! De miercuri până sâmbătă vă stau la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Nu mai puţin de 5 pârtii vă aşteaptă la cabina Hochsöll precum şi la telescaunele Keat şi Hexen6er cu nocturnă până la ora 21:30. Pe lângă pârtii adaugă şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri distracţie pe timp de seară. Un derdeluş la telecabina Hochsöll şi numeroase refugii completează oferta de nocturnă. Posibilităţile de schi în nocturnă în Söll sunt deosebit de extinse, din acest motiv trebuie achiziţionat pentru ele un skipass separat.

Pe lângă oferta din Söll vă stau la dispoziţie cele două domenii schiabile cu nocturnă Brixen şi Westendorf. La Westendorf vă aşteaptă în fiecare marţi până la ora 21:00 o pârtie de 500 m. La instalaţia Schusterbühe la Brixen se află în schimb o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la ora 19:00. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Going

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Going
În acest moment nu există oferte disponibile