Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Brixen im Thale

494 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,2

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 794 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" se numără printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 284 km de pârtii preparate , inclusiv 23 km de rute de schi (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă!

Din iarna 2015 Brixen vă aşteaptă cu o nouă instalaţie pe cablu: Jochbahn, cel mai rapid telescaun cu 8 locuri din lume va intra în funcţiune pe partea însorită a Brixen. telescaunul cuplabil, cu scaune încălzite acoperă foarte confortabil cei 2 km cu o viteză de 6 metri. Din anul anterior este noua coborâre Joch, care duce sportivii prin un tunel fără probleme sau încrucişări peste stradă.

De la Brixen ajungeţi comod prin Hochbrixen la Hartkaiser (unde există multe posibilităţi şi pentru începători şi pentru avansaţi) şi la Hohen Salve pe de-o parte, pe de altă parte prin Choralpe aveţi chiar la pârtiile Kitzbühel. "Boarder’s Playground" la Gampenkogel răsfaţă boarderii cu Quarterpipe, Lines, Kicker şi o Chill Area proprie. Coborârea de vale 5,5 km de la Choralpe presupune ceva experienţă, în timp ce începătorii se pot da după voia inimii la Westendorfer sau Hochbrixen. Freeriderii sunt aşteptaţi la Hopfgarten, Scheffau sau Westendorf cu oferte ideale. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

O experienţă deosebită este schiul în nocturnă în cel mai mare domeniu schiabil de acest tip din Austria. Pe pârtii bine bătute şi luminate veţi găsi chiar şi "băştinaşi" amestecaţi printre turişti.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Vă doriţi şi mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" puteţi să alegeţi dintre 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 de regiuni de schi.

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există în cele trei domenii schiabile ofertă proprie de schi cu nocturnă, în Söll, în Brixen şi în Westendorf. La instalaţia Schusterbühe la Brixen găsiţi o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la ora 19:00.

Atracţia deosebită în acest sens este însă la SkiWelt Söll. Aici vă aşteaptă cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! De miercuri până sâmbătă vă stau la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Cele 5 coborâri se găsesc la cabina Hochsöll şi de telescaunele Keat şi Hexen6er şi vă aşteaptă cu iluminare artificială până la ora 21:30. Dar nu totul sunt pârtii: cu distracţie pe timp de seară vă aşteaptă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri. Numeroase refugii şi un derdeluş la telecabina Hochsöll completează oferta de nocturnă. Posibilităţile de schi în nocturnă din Söll sunt deosebit de extinse şi pretind din acest motiv un skipass separat.

În plus se află la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri şi o pârtie de 500 m. Este deschisă în fiecare marţi până la ora 21:00. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Brixen im Thale

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Brixen im Thale
În acest moment nu există oferte disponibile