Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Bad Häring

105 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 9,1

Informaţii despre domeniul schiabil

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cel mai înalt punct: 1.957 m
Cel mai jos punct: 620 m
Cota staţiune: 650 m
Instalaţii pe cablu: 90
Teleschiuri: 39
Telescaune: 35
Telecabine: 16
Total pârtii: 284 km
Pârtii:
122 km
Pârtii:
129 km
Pârtii:
33 km
Rute de schi: 23 km

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari zone de schi cu legături directe din Austria! "SkiWelt" a fost aleasă deja de mai multe ori una după alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 254 km de pârtii preparate, inclusiv 23 km de rute de schi (din care 229 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 90 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă! Skibus-ul vă duce pe de la Bad Häring la Hopfgarten şi permite astfel accesul rapid la SkiWelt.

Cabina prin Hochsöll asigură legături ideale la pârtiile de la Hohen Salve şi astfel la întregul domeniu schiabil! Cei 7,3 km ai coborârii de vale îi aşteaptă la Hohen Salve pe cei în formă, în timp cei cu multă experienţă pot şi ei să se bucure de pârtia neagră de 2 km de la instalaţia Kälbersalvenlift. Pentru free-ride se recomandă coborârea Salvista sau Westendorf-Hampfer şi pentru snowboard parcul "SnowPark Söll" cu tables, slides şi o quarter-pipe. Şi Westendorf are un Snow-Park cu quarter-pipe şi multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 77 de refugii în întreaga regiune.

O experienţă deosebită este schiul în nocturnă în cel mai mare domeniu schiabil de acest tip din Austria. Pe pârtii bine bătute şi luminate veţi găsi chiar şi "băştinaşi" amestecaţi printre turişti.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Vă doriţi şi mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" puteţi să alegeţi dintre 2750 km pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 de regiuni de schi.

Pasionaţii sporturilor de iarnă pot profita în Bad Häring de o ofertă specială de schi în nocturnă. În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilităţi atât în Söll, cât şi în Brixen şi în Westendorf. Cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria se află în SkiWelt Söll, cu 10 kilometri de pârtie bătută disponibili cu nocturnă până seara târziu. Cele 5 coborâri, lângă cabina Hochsöll şi telescaunele Keat şi Hexen6er, vă aşteaptă cu iluminare artificială până la ora 21:30. O altă posibilitate este Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri. Oferta de schi în nocturnă din Söll este atât de extinse şi specială, încât este nevoie de un skipass separat pentru ea.

În plus găsiţi la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri şi o pârtie de 500 m, cu nocturnă până la ora 21:00, în fiecare marţi. La instalaţia Schusterbühe la Brixen vă aşteaptă o pârtie cu nocturnă albastră de 300 m - deschisă continuu până la ora 19:00. Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bad Häring

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Bad Häring
În acest moment nu există oferte disponibile