Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Award

Evaluările turiştilor

Golling

206 Nr. evaluări:

91 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 8,6

Informaţii despre domeniul schiabil

Dachstein West

Cel mai înalt punct: 1.620 m
Cel mai jos punct: 780 m
Cota staţiune: 483 m
Instalaţii pe cablu: 48
Teleschiuri: 26
Telescaune: 13
Telecabine: 9
Total pârtii: 156 km
Pârtii:
53 km
Pârtii:
95 km
Pârtii:
8 km
Rute de schi: 44 km

Domeniu schiabil Dachstein West

Cu skipass-ul regiunii "Dachstein West" vă stau la dispoziţie în total 154 km de pârtii. Cele 70 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtiile dorite.

În special începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi - dar şi cei avansaţi - vor găsi aici o ofertă excelentă de pârtii, care promite multă varietate. Multă distracţie vă aşteaptă şi pe pârtiile Gaudipisten: cu porţiune de slalom, instalaţii de snowcross, pârtie ondulată şi pârtii mogul. Cui nu-i ajunge, este aşteptat la schi în nocturnă la instalaţia Ötscherlift. Pentru toţi începătorii pârtiile largi şi bine pregătite sunt ideale pentru primele încercări.

Familiile cu copii au descoperit de ceva vreme că această regiune este o destinaţie ideală pentru ele, infrastructura cuprinde multe oferte pentru "pitici", printre care mai multe grădiniţe de schi şi ski-camps. La Spatzennester, Bärencamp, Brumsiland şi pe "covoarele fermecate" joaca este în toi!

Snow-Park-ul îşi deschide porţile cu multe posibilităţi pentru schiori şi boarderi. Fun-Park-ul de la instalaţia Hornspitzbahn vă aşteaptă cu jumps, rails şi tables.

Circuitul de schi panoramic "Panoronda", cu o lungime totală de 44 km este o experienţă frumoasă şi variată, pe pârtii cât se poate de bine preparate şi marcate. Terase însorite şi refugii rustice vă invită în special la o pauză pentru a admira priveliştile înconjurătoare.

Între 10.03. - 18.03.2018 este săptămâna Gaudi! Acest eveniment vă oferă o săptămână plină de programe interesante atât pe pârtii, cât şi în afara lor. În fiecare zi delicatese culinare, Early-Morning-Skiing, Skiline-Challenges, precum şi muzică în direct cu DJ, o varietate de Après-Ski. Printre punctele de atracţie maximă se numără călătorii gratuite cu sania trasă de câini sau cu tancul pentru pârtii, testări sau competiţii de schi şi schi nocturn.

Vreţi să distribuiţi cât mai repede impresiile adunate de-a lungul zilei de schi? Nici o problemă! În total vă stau la dispoziţie numai puţin de 13 hot-spots Wi-Fi în Regiunea de Schi Dachstein West - la Funpark, la refugii şi la staţiile instalaţiilor.

Schiatul până târziu seara este o parte esenţială din program în Dachstein West. Pe partea de vale de la Gosau vă stă la dispoziţie un mic domeniu schiabil cu nocturnă. Aici este posibilă distracţie şi după orele de funcţionare tradiţionale o dată pe săptămână. La instalaţia Ötscherlift este iluminat artificial 1 km de pârtie pentru schi în nocturnă, şi astfel partea inferioară a coborârii de vale se transformă în pârtie în nocturnă. Coborârea roşie este o provocare suficientă şi pentru cei cu ceva experienţă. Şi terenul de învăţare pentru cei mici de la Brumsiland de lângă staţia de vale a instalaţiei Hornspitzbahn profită de instalaţia de nocturnă. Pe ambele pârtii orarul de deschidere extraordinar este 18:30 la 20:30 în fiecare vineri. Pentru o gustare sau un pahar vă aşteaptă barul-terasă Hornspitz de la coborârea de vale. Domeniul schiabil Dachstein West nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor Dachstein West

Raportul pentru Dachstein West este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Golling

Harta Măreşte

Caută…
: Domeniu schiabil Golling
În acest moment nu există oferte disponibile