Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Vacanţe la schi: Bardonecchia – Dolce Vita şi pârtii olimpice!

Val di Susa

Val di Susa este situată în Piemonte, la graniţă cu Franţa şi este flancată pe ambele părţi de mai multe vârfuri de peste 3000 m. Unul din cele mai importante puncte de atracţie ale văii este traseul alpin la altitudine 'Alta Via Val di Susa', care duce în 7 zile de la legătura de vale din Bardonecchia până la Bassa Valle. Valea care uneşte 5 zone naturale protejate este însă foarte îndrăgită şi de pasionaţii sporturilor de iarna. Găsesc aici, în apropiere de gazda Olimpiadei din 2006, numeroase staţiuni şi porţiuni olimpice.

Bardonecchia – Dolce Vita şi pârtii olimpice!

Bardonecchia, gazda tuturor competiţiilor de snowboard din cadrul Jocurilor olimpice din 2006, este situată lângă Torino, la graniţa cu Franţa. Localitatea este cunoscută în special datorită traseului la altitudine Alta Via Val di Susa, care vă duce în şapte zile din vale în Bardonecchia la Bassa Valle. Zona de schi vă oferă peste 100 km pârtii, cu toate gradele de dificultate şi siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii (altitudini până la 2.750 m). Apartamentele nostre în Villaggio Campo Smith se află chiar lângă pârtie iar calitatea unităţilor de cazare este foarte ridicată. Bardonecchia – Dolce Vita şi pârtii olimpice la preţuri de excepţie!

Bardonecchia este situată în partea vestică a Piemonte, la 1.312 m deasupra nivelului mării, într-o vale însorită şi înconjurată de vârfuri de până la 3.500 m. Localitatea este una din cele mai îndrăgite staţiuni de schi ale Italiei şi se mândreşte cu o îndelungată tradiţie în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Deja în 1909 Bardonecchia a fost gazda primului campionat naţionale de schi ale Italiei. Staţiunea s-a format din Rochemolles, Millaures, Melezet şi Les Arnauds, acum cartiere, fiecare cu cultură, artă şi istorie proprie. Există numeroase monumente istorice, cum ar fi biserici, capele şi muzee, iar cei interesaţi de cumpărături şi după-amieze liniştite pot profita de numeroase magazine şi cafenele de pe Via Medail.

Evaluările turiştilor

Bardonecchia

18 Nr. evaluări:
88% Rată recomandări:
Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,6

Informaţii despre domeniul schiabil

Bardonecchia

Cel mai înalt punct: 2.800 m
Cel mai jos punct: 1.300 m
Cota staţiune: 1.312 m
Instalaţii pe cablu: 23
Teleschiuri: 13
Telescaune: 9
Telecabine: 1
Total pârtii: 100 km
Pârtii:
54 km
Pârtii:
38 km
Pârtii:
8 km

Planul pârtiilor